Schilderijen

Een schilderij verrijkt je interieur en fleurt gelijk een grote kale muur op. Van grote tot kleine schilderijen met verschillende stijlen, Interieurwereld heeft het. Bekijk hieronder ons assortiment en wie weet zit er iets tussen waar jij al die tijd naar op zoek bent!

Lees meer

56 resultaten

Pagina
per pagina

56 resultaten

Pagina
per pagina

Voorbereiding

Als je een muurschilderij wilt gaan kopen, is het belangrijk om met bepaalde aspecten rekening te houden. Kies een schilderij dat helemaal past bij jouw smaak en interieurstijl. Dit is erg belangrijk. Het is natuurlijk zonde om een schilderij aan te schaffen waar je snel op uitgekeken raakt.

Bovendien is handig om vooraf te bedenken waar je een schilderij wilt gaan ophangen. Boven de bank in de woonkamer, in de hal of boven je bed in de slaapkamer. Natuurlijk kun je ook impulsief een muurschilderij gaan kopen, maar dan is het vaak lastig waar je het kan ophangen. Bij het aanschaffen van een muurschilderij moet je rekening houden met de grootte en de kleuren die in het schilderij voorkomen. Matchen deze kleuren bij je interieur en de kleur van de achterwand?

Grootte is ook zeker een belangrijk aspect. Wil je gaan voor een klein, knus en onopvallend schilderijtje tussen de andere decoratieve items? Of wil je juist gaan voor een grote blikvanger in je woonkamer of hal?

Schilderij kopen

Heb je hierboven een schilderij gezien die past bij jouw interieurstijl? Bestel gemakkelijk en snel het muurschilderij online bij Interieurwereld. Naast een schilderij, kun je een muur ook opvrolijken met de andere wanddecoraties die we te bieden hebben, zoals klokken en spiegels.

Eindresultaat delen

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar het eindresultaat. Ben jij trots op hoe jij het totaalplaatje hebt gestyled? Deel het op social media, tag ons in het bericht en grote kans dat we het delen op ons kanaal!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: