20% korting op Timeless collectie van COCOmaison

Ontdek de Timeless collectie van COCOmaison, nu met 20% korting* op de prachtige kussens, plaids, poefs en karpetten. Deze tijdloze items zijn perfect om je huis een stijlvolle en warme uitstraling te geven.

Timeless collectie

Kussens

Ontdek de diverse Timeless-collectie kussens, elk verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, waaronder antraciet, beige, blauw, camel, geel, koper en olijf. Elk kussen kenmerkt zich door een eenvoudig, tijdloos ontwerp voor een samenhangend interieur. Verken het assortiment, waaronder Aria, Avery, Evie, Mila, Scarlett, Sofia, Scott en Sean, om de perfecte aanvulling voor jouw ruimte te vinden.

Plaids & poefen

Als je kussens perfect bij elkaar passen, ben je goed op weg naar een tijdloze stijl. Maar waarom stoppen bij kussens? Denk aan een zachte, ronde poef zoals Macaron, verkrijgbaar in 5 ton-sur-ton kleuren die perfect combineren met andere decoraties uit de Timeless-collectie. En voor ultiem comfort hebben we ook plaid Evie, gemaakt van ultrazacht imitatiebont, verkrijgbaar in 5 kleuren. 

Actie - 20% korting op Timeless collectie van COCOmaison - kussens
Actie - 20% korting op Timeless collectie van COCOmaison - poefs
Actie - 20% korting op Timeless collectie van COCOmaison - kussens

Karpetten

Ontdek de diverse karpetten die elk een unieke uitstraling bieden voor jouw interieur. Broadway straalt luxe en rust uit met zijn trendy uniforme kleur en schitterende afwerking. Aldo past perfect bij elke woonstijl en laat geen pluizen achter. Paris combineert modieuze kleuren met duurzaamheid en allergievriendelijkheid. En met Vera breng je direct warmte en geborgenheid in je huis. Elk karpet is zorgvuldig ontworpen om te passen bij de andere artikelen uit de Timeless-collectie.

Interieuradvies op maat

Laat je verrassen door de nieuwe woonstijlen, op maat gemaakte kasten en uitgebreide collectie vloer, wand en raamdecoratie. Afhankelijk van je woonvraag gaat de adviseur aan de slag.

Benieuwd hoe zo'n advies in werking gaat? Ontdek meer over het interieuradvies bij Interieurwereld!

Plan een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 21 maart t/m 24 april 2024;
  • Ontvang 20% korting op de gehele Timeless-collectie van COCOmaison;
  • Niet geldig in combinatie met andere of lopende acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.