Alle eetkamerstoelen 5 + 1 gratis van Studio HENK

Stoelen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Zo ontwierp Studio HENK 5 jaar geleden hun eerste stoelen en deze zijn uitgegroeid tot een favoriet bij velen. Om dit te vieren ontvang je nu tijdelijk de zesde stoel gratis*! 

Eetkamerstoelen

Of je nu op zoek bent naar een stoel om te dineren, ontspannen of werken, de eetkamerstoelen van Studio HENK bieden een naadloze aansluiting op jouw behoeften. Onze collectie omvat een gevarieerd aanbod, van stijlvolle en eigentijdse ontwerpen tot ergonomisch gevormde zitmeubelen. Ontdek bij ons een scala aan mogelijkheden die functionaliteit en esthetiek harmonieus combineren. Ervaar het genot van zitten in een stoel die niet alleen voldoet aan je praktische wensen, maar ook een verfijnde toevoeging is aan de uitstraling van je interieur.

Alle eetkamerstoelen

Studio HENK 

Studio HENK is een Amsterdams ontwerpbureau dat in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland - architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubelen niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubelen die je elke dag weer kunt gebruiken. Studio HENK produceert vernieuwde design meubelen en streeft hierbij naar precisie en vakmanschap. De collectie is vervaardigd van eiken met de fijnste nerf, de mooiste stoffen en staal van de beste kwaliteit. Alle meubelen uit de collectie van Studio HENK zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan het materiaal, de afwerking en de kleur. 

Interieuradvies

Het kiezen van nieuw meubilair kan leuk zijn, maar soms ook best lastig. Als je twijfelt over je keuzes of niet zeker weet welke kleuren en materialen het beste passen bij jouw interieur, begrijpen we dat helemaal. Wij staan klaar om je te helpen. Als je op zoek bent naar een fris interieur, kun je kiezen voor een adviesgesprek met één van onze interieurexperts. Tijdens dit gesprek nemen we rustig de tijd om verschillende meubelopties te bespreken, te praten over kleuren en materialen, en zelfs te brainstormen over styling en aankleding. We maken het graag wat makkelijker voor je!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 15 februari tot en met 15 april 2024;
  • Je ontvang de goedkoopste stoel gratis;
  • Geldig op alle eetkamerstoelen van Studio HENK: Base Bolster, Checker, Co, Oblique, Ode en Trace;
  • Een combinatie van meerdere modellen en uitvoeringen is mogelijk;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Geldig in onze woonwinkel;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.