Best Buys van Henders & Hazel

Laat je inspireren door de meubelcollectie van Henders & Hazel en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen*! Benieuwd hoe de Henders & Hazel meubelen in jouw interieur staan? Plan dan een gratis interieuradvies afspraak t.w.v. €149,- in!

Shop onze favorieten nu met korting!

Modern en stijlvol

Met bank Tycan van Henders & Hazel zit je altijd goed! Je kunt de luxe bank zelf samenstellen door de verschillende elementen, stof- en ledersoorten en diverse opties. Zo heb je altijd een bank die precies aan jouw woonwensen voldoet!

Wij vinden comfortabel zitten erg belangrijk en daarom krijg je de pocketvering nu tijdelijk helemaal gratis bij deze bank!

Ontdek bank Tycan

Trendy eettafel

Ben je uitgekeken op een rechthoekige tafel? Een ovaal of ellipsvormige eettafel is veelzijdig, praktisch en helemaal van nu. Je hebt meer contact met je tafelgenoten, het neemt minder ruimte in beslag en je kunt er makkelijk een stoel bijschuiven. De tafels uit de Ridgefield collectie voelen zich thuis in dit plaatje en zijn ook nog eens tijdelijk afgeprijsd!

De tafels uit de Ridgefield collectie

Gratis 3D-interieuradvies

Heb jij je laten inspireren door de meubelcollectie van Henders & Hazel, maar wil je het nieuwe interieur eerst zien voordat je de knoop doorhakt? In een 3D ontwerp kunnen wij je precies laten zien wat de mogelijkheden zijn, afgestemd op jouw woonwensen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze interieuradviseurs!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 16 februari tot en met 29 maart 2023;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Het gratis 3D interieuradvies is alleen mogelijk met meubels uit de Henders & Hazel collectie;
  • Vraag naar alle voorwaarden in onze woonwinkel in Rogat-Meppel.