Best Buys van Henders & Hazel

Het is alweer herfst en dat betekent dat het tijd is om de warmte in huis te halen! Laat je inspireren door de mooiste meubelcollecties én profiteer van korting op de Best Buys* van Henders & Hazel! Ga je voor een nieuwe comfortabele bank of ben je op zoek naar trendy eetkamerstoelen? Met de Henders & Hazel meubelen geef jij je interieur een nieuwe look! Daarnaast zijn een aantal van de Best Buys ook nog eens snel leverbaar! Ideaal als je snel wilt genieten van je nieuwe meubelen. Kom nu naar Interieurwereld en profiteer van de Best Buys van Henders & Hazel.

Best Buys van Henders & Hazel
Actie - Best Buys van Henders & Hazel - Banner
Relaxfauteuil Olympus

Henders & Hazel

Relaxfauteuil Olympus
Vanaf 1.099,00 999,00
Galway

Galway

Een bank voor ieder interieur

Bank Galway van Henders & Hazel kenmerkt zich door zijn ultieme zitcomfort en ruime keuze aan materialen. Door zijn eigentijdse uitstraling past Galway in vrijwel ieder interieur. Je kunt deze bank geheel naar eigen wens samen stellen.

Bank Galway

Metalo/metalox

Een collectie vol bestsellers

Meubelcollectie Metalo van Henders en Hazel kenmerkt zich door een stoer design met een strak lijnenspel. De meubels zijn gemaakt van eikenhout in combinatie met eikenfineer en zwart metaal. De metalen poten van de meubels zorgen voor een robuust karakter wat de industriële woonstijl typeert.

Collectie Metalo/Metalox
Metalo/metalox
Persoonlijk 3D interieuradvies

Persoonlijk 3D interieuradvies

Laat je adviseren

Profiteer tijdelijk van korting op de Best Buys van Henders & Hazel. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren door de looks van dit seizoen! Ben jij benieuwd hoe de nieuwe XOOON meubelen er in jouw interieur uitzien? Plan dan nu een tijdelijk gratis afspraak in voor een persoonlijk 3D-interieurontwerp t.w.v. €149,-!

Plan een gratis afspraak in

*Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig van 27 oktober t/m 30 november 2022 op de Best Buys van Henders & Hazel;
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen of bestellingen;
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of kortingen;
  • Vraag naar uitgebreide voorwaarden in onze woonwinkel.