Bestseller-deals

Sommige producten zijn zo succesvol dat het gemakkelijk is om af en toe te vergeten dat ze ook wat extra aandacht verdienen. De modellen Edit en Insert van Pode zijn sinds de oprichting zeer succesvol gebleken, met hun eenvoudige design en toch hoog comfort. Dit herfstseizoen willen deze bestsellers, waaronder Edit, Insert en Fold, extra onder de aandacht brengen en bieden we ze tegen aantrekkelijke prijzen* aan in de stijlvolle kwaliteitsstof Tweed.

Dutch design

Pode is echt Nederlands topdesign: ontworpen door internationale topdesigners, geproduceerd met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van professionals. Alle meubels uit de collectie van Pode zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan het materiaal, de afwerking en de kleur. 

Stijlvolle stof Tweed

Stof Tweed is een harmonieuze stof die de zachte textuur van natuurlijke vezels succesvol combineert met de duurzaamheid en glans van synthetische vezels. De twee kleuren geven het een kenmerkende uitstraling. Tweed is beschikbaar in negen verschillende kleuren. Benieuwd welke kleuren? Kom langs in onze woonwinkel en ontdek de mogelijkheden!

Interieuradvies

Op zoek naar het ultieme interieuradvies? Wij begrijpen dat de keuze van de bankopstelling, kleur en bekleding een cruciale rol spelen in jouw interieur. Kom langs bij Interieurwereld en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden die wij te bieden hebben. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te begeleiden naar de perfecte keuze die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Maak vandaag nog een afspraak en zorg ervoor dat één van onze adviseurs speciaal voor jou beschikbaar is. Jouw droominterieur is binnen handbereik!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 september tot 31 december 2023;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • De banken Edit, Fold en Insert extra voordelig in de stof Tweed;
  • Vraag naar de actievoorwaarden in onze woonwinkel.