Bijzettafel Kelp cadeau

Ontdek het nieuwe designmerk ijcoon en ontvang een prachtige bijzettafel Kelp t.w.v. €199,- cadeau* bij aankoop van een fauteuil of bank! Creëer een stijlvolle en moderne woonruimte met meubels van ijcoon en geniet van het perfecte bijzetstuk om je interieur compleet te maken.

Bijzettafel Kelp

Bijzettafel Kelp is een ware blikvanger met zijn unieke vorm en functionaliteit. Het ronde tafelblad lijkt elegant naar beneden en naar boven te zijn gevouwen, waardoor het een prachtig detail toevoegt aan elk interieur. De vouw van het blad dient als een handige opstaande rand om te voorkomen dat accessoires van het tafelblad schuiven. Er is altijd een bijzettafel die perfect in jouw interieur past dankzij de drie kleuren: black, white en ginger. 

Ontdek bijzettafel Kelp

ijcoon

Maak kennis met ijcoon, hét merk voor tijdloze en iconische designmeubelen. Met oog voor detail en verrassende functies creëren ze meubels van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Met een focus op lokaal vakmanschap en minimalisering van de ecologische voetafdruk, brengt ijcoon de designklassiekers van de toekomst tot leven. Ontdek de perfecte aanvulling voor jouw interieur en geniet van ultiem comfort en stijl.

*Actievoorwaarden:

  • Ontvang bijzettafel Kelp cadeau bij aankoop van een ijcoon bank of fauteuil;
  • Betreft bijzettafel Kelp S40;
  • Keuze uit kleuren black, white of ginger;
  • Niet geldig op andere of lopende acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.