Boxspring Deals Morgana

Bij Morgana gaan wij samen met jou op zoek naar de beste persoonlijke slaapoplossing. Ontdek tijdens de Boxspring Deals jouw persoonlijke voordeel aan de hand van een gratis slaaptest en ontvang tot €300,- voordeel op een upgrade naar elektrisch verstelbaar*.

Actie - Boxspring Deals Morgana - Gratis slaaptest
Actie - Boxspring Deals Morgana - 300,- voordeel

Waarom Morgana?

Morgana biedt een breed assortiment met talloze mogelijkheden. Ben je opzoek naar een nieuw bed, matras ,boxspring of ga je de gehele slaapkamer (opnieuw) inrichten? Dan ben je bij Morgana Meppel aan het juiste adres. In je zoektocht naar een nieuw bed zullen we altijd rekening houden met jouw budget en bieden we de slaapoplossing op maat die het beste bij jouw SLAAP-DNA® én portemonnee past.

Goed en gezond slapen

Een goede nachtrust is het begin van een positieve dag vol energie. Met de jarenlange kennis en ervaring streeft Morgana naar het ontwikkelen van bedden die op elke wens aansluit. Hierbij maken ze gebruik van de beste materialen die op een goede manier wordt verwerkt. Zo wordt je uitgerust wakker en begin je vol energie aan de dag.

Het brede assortiment van Morgana geeft de mogelijkheid om het perfecte bed samen te stellen. Maak keuze uit verschillende matrassen, topmatrassen, ledikanten, boxsprings, hoofdkussens en dekbedden. Zo ontwikkel je jouw droombed, die uitstekende ondersteuning biedt tijdens het slapen.

Onze Morgana collectie

Professioneel slaapadvies

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte persoonlijk slaapoplossing, afgestemd op jouw lichaam. Onze team van speciaal opgeleide slaapexperts staan in onze winkel voor je klaar met persoonlijk, eerlijk en goed advies.

Plan direct een afspraak

Digitale slaaptest

Met de digitale slaaptest van Ergosleep meten wij jouw lichaam, aan de hand hiervan ontwikkelen we het perfecte bed voor jou. De slaaptest wordt uitgevoerd doormiddel van een postuurmeting, ook wel DNA meting genoemd. Aan de hand van de slaaptest ga je samen met de specialisten op zoek naar welk matras of bed van Interieurwereld overeenkomt met jouw wensen. Zo ben je verzekert van een goede nachtrust en optimaal herstel van je lichaam.

Meer informatie

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 6 maart t/m 2 april 2023;
  • Boxspring Deals zijn niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel in Rogat-Meppel.