De Leolux Mayon & Mayuro nu scherp geprijsd

Scherp geprijsd in Senso-leer

De stijlvolle comfortbank Mayon en fauteuil Mayuro van Leolux zijn nu extra aantrekkelijk. Kies voor een van de vele kleuren Senso-leer en profiteer van een uiterst scherpe actieprijs*! Zo is er al een Mayon 2-zitsbank voor maar € 3.495,- en de Mayuro fauteuil voor maar € 1.995!

Interieurwereld van de Belt is de één van de beperkte aantal dealers in Nederland die zich ‘Leolux Select Store’ mag noemen. Wij zijn dé Leolux-specialist in Drenthe, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken. Kom nu naar onze woonwinkel en ontdek het comfort van de Mayon en Mayuro.

Organische lijnen

Organische lijnen

Bank Mayon

Neem plaats in bank Mayon in de Leolux Select Store bij Interieurwereld en ervaar wat echt goed zitten is. Deze bank met mooie organische lijnen, is de basis voor een goede zithouding. Een comfortabele zit wordt gecombineerd met een rugleuning, die ervoor zorgt dat de rug goed ondersteund wordt. De hoge zit zorgt ervoor dat je makkelijk kunt plaatsnemen.

Bekijk bank Mayon

Voor elk eigentijds interieur

Fauteuil Mayuro

Fauteuil Mayuro van Leolux heeft opvallende organische lijnen die zorgen voor een speels effect. Mayuro is een prachtig ontwerp van designer Christian Werner. De poten aan de voorzijde lopen vloeiend over in de stiknaden van de fauteuil. Daarnaast zorgen de subtiele kuiltjes in deze bank voor een vriendelijke uitstraling.

Bekijk fauteuil Mayuro
Voor elk eigentijds interieur

Leolux collectie bij Interieurwereld Meppel

Interieurwereld van de Belt mag zich dé Leolux-specialist van de regio Emmen, Hoogeveen, Meppel, Assen en Zwolle noemen. Wij tonen een ruimere collectie van design meubelen in een herkenbare Leolux studio. De Leolux meubelcollectie van Interieurwereld bestaat onder andere uit: banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, salon- en bijzettafels, karpetten en accessoires.   

Ontdek onze Leolux meubelen op onze website, bekijk de gratis Leolux brochure of kom langs bij ons in de winkel en laat je inspireren. Ook voor interieuradvies bent je bij ons aan het juiste adres.

*Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig van 1 november 2022 t/m 31 maart 2023;
  • Alleen geldig op de Mayon bank en Mayuro fauteuil bekleed in Senso-leer;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • De actie geldt niet op reeds geplaatste bestellingen;
  • Vraag naar de uitgebreide voorwaarden in onze woonwinkel.