Eindejaarsactie Design on Stock

Sluit het jaar af in stijl en ontvang 10% korting* op de klassieke modellen Aikon Lounge & Bloq van Design on Stock in combinatie met de populaire stof Milton. Upgrade je interieur stijlvol en voordelig deze winter!

Compacte loungebank

Ontdek de veelzijdigheid van de Aikon Lounge van Design on Stock, variërend van compacte loungebank tot royale familiebank. Met een comfortabele uitstraling en royale zitvlakken is deze bank volledig modulair, waardoor je hem naar eigen wens kunt samenstellen. De vlakke zitting maakt het mogelijk om alle elementen naadloos tegen elkaar te plaatsen, terwijl de brede arm en vlakke zitting het gevoel van ruimte en comfort versterken.

Aikon Lounge

Minimalistisch en comfortabel

Bloq van Design on Stock belichaamt een minimalistisch ontwerp met maximale details, waar strakke lijnen samenkomen met innerlijk comfort. Dit unieke model onderscheidt zich door verrassende details die haar eigen uitstraling creëren. De speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot benadrukt de robuuste en verfijnde kenmerken van Bloq. Naast haar unieke design biedt Bloq talloze mogelijkheden om de bank volledig naar jouw wensen samen te stellen, waardoor comfort en stijl hand in hand gaan.

Bloq

Betaalbaar design

Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze meubels zeer scherp geprijsd.

Kwaliteit

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling en je wilt graag dat jouw meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Kom de banken en fauteuils van Design on Stock proberen bij Interieurwereld van de Belt en laat je adviseren.

PROFESSIONEEL INTERIEURADVIES

Heb je moeite om je levendige interieuridee concreet voor je te zien? Of twijfel je of het echt zal werken? Wij begrijpen de uitdagingen van het visualiseren van je droominterieur en bieden ongedwongen advies. Of het nu gaat om een kleine kamer of je hele interieur, wij zijn er om te helpen. Omdat we weten hoe belangrijk en persoonlijk het unieke thuisgevoel is, willen we ervoor zorgen dat je het meteen goed aanpakt.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 22 december 2023 tot en met 25 februari 2024;
  • 10% korting geldig op de hele Bloq en Aikon Lounge in stof Milton;
  • Niet geldig op de pootkeuze en fixatie patch;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Niet geldig op reeds gedane bestellingen;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.