Eindejaarsactie van EYYE

Ontvang deze winter extra voordeel op model Dura van EYYE in combinatie met de geliefde stof Milton*! Profiteer nu van 10% korting en geef je interieur een stijlvolle upgrade.

Compact en comfortabel

Ontmoet Dura van EYYE, een compacte en uitnodigende bank die niet alleen comfortabel zit, maar er ook prachtig uitziet. Het fraaie detail van de inkeping in de poten vormt een subtiele verwijzing naar de elegante lijnvoering van de bank. De naam 'Dura', Catalaans voor 'stoer', is treffend voor dit ontwerp dat zijn uitnodigende uitstraling dankt aan de doordachte details en ronde vormen. Ervaar het samenspel van comfort en stijl met de Dura bank van EYYE.

Bank Dura

EYYE

EYYE is een Nederlands design merk dat innovatieve meubels creëert met een eigentijdse look. De collectie van EYYE maakt je interieur compleet en onderscheidend. De waardering ligt bij de tijdloze vormen, het comfort, het vakmanschap en de status. De producten van EYYE worden geproduceerd in Nederland en bestaan uit de beste materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle meubels uit de collectie van EYYE zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan het materiaal, de afwerking en de kleur. Naast meubels heeft dit designlabel ook verschillende accessoires waarmee je het interieur echt áf maakt.

Professioneel interieuradvies

Heb je moeite om je levendige interieuridee concreet voor je te zien? Of twijfel je of het echt zal werken? Wij begrijpen de uitdagingen van het visualiseren van je droominterieur en bieden ongedwongen advies. Of het nu gaat om een kleine kamer of je hele interieur, wij zijn er om te helpen. Omdat we weten hoe belangrijk en persoonlijk het unieke thuisgevoel is, willen we ervoor zorgen dat je het meteen goed aanpakt.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 22 december 2023 tot en met 25 februari 2024;
  • 10% korting geldig op de hele Dura serie in stof Milton;
  • Niet geldig op de pootkeuze en pootverhogingsset;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Niet geldig op reeds gedane bestellingen;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.