Elektrisch comfort cadeau

Profiteer nu van een geweldige aanbieding: bij aankoop van een JORI Yoga multi-move met motor ontvang je de motor helemaal gratis*. Dat betekent dat je kunt genieten van een prijsvoordeel van maar liefst €1.000. Mis deze kans niet en ervaar het comfort en de kwaliteit van de JORI Yoga multi-move met motor, nu nog aantrekkelijker geprijsd.

Time to relax

Ontspan in pure elegantie met de relaxfauteuil Yoga van JORI. De Yoga JR-7360 is een verfijnd staaltje vakmanschap, ontworpen voor ultiem zitcomfort en esthetische pracht. De zachte lijnen en luxueuze bekleding van deze fauteuil nodigen uit tot volledige ontspanning. De ergonomische vormgeving zorgt voor de perfecte ondersteuning, terwijl het geavanceerde kantelmechanisme een ongeëvenaarde relaxervaring biedt. Pas de Yoga aan naar je persoonlijke smaak met een scala aan stof- en leeropties. Geniet van momenten van pure rust en welzijn in de Yoga relaxfauteuil van JORI.

Relaxfauteuil Yoga

JORI

JORI, opgericht in 1963 door Juan Jorion, vindt zijn essentie in vakmanschap en hoogwaardige materialen voor perfect zitcomfort. Het merk deelt dit filosofische uitgangspunt met ontwerpers die duurzame oplossingen omarmen. Jori combineert innovatief zitcomfort, kwaliteit, tijdloos design en Belgisch vakmanschap, met topmodellen als de Brainbuilder en de Yoga fauteuils. 

Interieuradvies

Alle modellen van JORI zijn tijdloos, duurzaam en elegant ontworpen met de nieuwste technieken. Door de diversiteit aan producten en de vele optie mogelijkheden kun je je eigen meubel samenstellen. Wil je hulp bij het uitzoeken van het perfecte interieur? Onze speciaal opgeleide stylisten staan voor je klaar om het beste interieuradvies te geven.

Maak een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 15 oktober 2023 tot en met 15 januari 2024;
  • Bij aankoop van een Yoga multi-move met motor ontvang je de motor gratis;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.