2e fauteuil voor de helft van de prijs

De winter is in aantocht, dus tijd om je interieur extra comfortabel en gezellig te maken met een fauteuil. Profiteer van onze fauteuilactie: bij aankoop van een bank of fauteuil van Gelderland, ontvang je een tweede fauteuil van Gelderland voor de helft van de prijs*!

Furniture for generations

Sinds de oprichting in 1936 staan Gelderland meubels garant voor duurzaamheid, kwaliteit, en comfort in elk handgemaakt meubel, ontworpen door toonaangevende designers. De modellen bieden de mogelijkheid om het comfort aan te passen aan persoonlijke voorkeuren, met keuzes zoals zachtere kussens en variabele zithoogtes, terwijl duurzame vullingsopties zorgen voor optimaal zitcomfort. Onze uitgebreide collectie meubelstoffen en leer wordt zorgvuldig geselecteerd, maar we bieden ook de mogelijkheid om je eigen stof te kiezen en aan te leveren, zodat je een meubelstuk kunt creëren dat perfect bij jouw stijl past.

We Care - duurzaamheid

Meubels van Gelderland gaan generaties lang mee waardoor ze zo nu en dan terug in onze fabriek komen, om te worden voorzien van nieuwe bekleding. Gelderland banken en fauteuils worden gestoffeerd met een ingenieus in eigen huis ontwikkeld hoezensysteem. De stof wordt met strips aan de romp bevestigd waardoor de bekleding kan worden gereinigd of gewisseld. Zo verandert het meubel in loop der jaren met zijn eigenaars mee. De fabriek krijgt zelfs regelmatig modellen van tientallen jaren oud aangeboden voor een complete renovatie. Een groter compliment voor duurzaam design is haast niet denkbaar.

Door te werken met de beste leveranciers uit de nabije omgeving wordt de keten klein gehouden en het aantal transportbewegingen kort. Zorg voor de eigen omgeving, hergebruik en recycling zijn voor Gelderland geen modewoorden maar al sinds 1936 dagelijkse praktijk.

Quality

Goed ontwerp, eindeloos zitcomfort, perfecte afwerking en duurzaamheid zijn de belangrijkste reden voor de aankoop van een Gelderland. Om die beloftes waar te kunnen maken worden de meubels in Culemborg op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt van hoogwaardig kwalitatief materiaal. Massief hout, staal, veren, schuim, stof of leer worden door vakmensen verwerkt tot de gewenste uitvoering van het meubel. De romp wordt vervaardigd van massief beukenhout of metaal; Gelderland geeft hierop een garantie van 20 jaar.

Interieuradvies op maat

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag een advies op maat.

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. In een 3D-programma geven we een beeld waarin verbeelding tot leven komt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 20 oktober tot en met 31 december 2023;
  • Bij aankoop van een Gelderland bank of fauteuil, ontvang je de tweede fauteuil voor de helft van de prijs;
  • Koop je twee verschillende fauteuils? Dan wordt de korting toegepast op de goedkoopste uitvoering;
  • De actie geldt op de Gelderland stoffenlijs en ingezonden stoffen;
  • Vraag naar de actievoorwaarden in onze woonwinkel.