5 eetkamerstoelen + 1 gratis

Vier de 55-jarige meesterlijke carrière van de iconische meubelontwerper Gerard van den Berg met ons dit najaar! Zijn onmiskenbare stijl, comfort en vakmanschap hebben de wereld veroverd, en ter ere van dit jubileum promoten we zijn prachtige eetkamerstoelen uit onze collectie. Bij aankoop van 5 eetkamerstoelen ontvang je de 6e stoel cadeau*! Breng tijdloze elegantie in jouw interieur en geniet van het meesterlijke ontwerp van Gerard van den Berg.

Gerard van den Berg, een meubelontwerper met een fundamentele jeugdervaring als meubelmaker, combineert technische perfectie met artistieke creativiteit. Zijn ontwerpen, zoals de Gerard van den Berg bank en stoel, zijn wereldwijd bekend en gewaardeerd vanwege hun comfort en vakmanschap. Hij benadrukt de kracht van eenvoud in ontwerpen en gelooft dat de essentie van een idee niet mag worden overladen met versiering. Dit resulteert in tijdloze, pure vormen die universeel worden gewaardeerd en de kern van zijn karaktervolle modellen vormen.

De geschiedenis van Label

Vandenberg begon in 1991 als een familieverhaal met Gerard en Ton van den Berg, opgegroeid in de meubelfabriek van hun vader G.A. Van Den Berg Meubelen in Hellevoetsluis. Als zonen van een meubelmaker delen ze niet alleen het ambacht, maar ook de passie om dit vakmanschap door te geven aan de volgende generatie. Marieke, de dochter van Ton, en Jasper, de zoon van Gerard, vertegenwoordigen nu de derde generatie meubelmakers in de familie. Sinds 1991 creëert LABEL Vandenberg tijdloze meubelstukken met een heldere vormgeving en unieke natuurlijke materialen, die met je meegroeien. Terwijl Ton van zijn vrije tijd geniet, blijft zijn kennis en expertise beschikbaar voor de familie om op te bouwen.

Nederlands design

De meubelen worden gemaakt met de overgedragen kennis van generatie op generatie, een traditie die al drie generaties standhoudt. Bij Label Vandenberg geloven ze sterk in het behoud van ambachtelijk vakmanschap en het creëren van iets moois vereist tijd, geduld en toewijding. Alles wat de fabriek verlaat, wordt speciaal op maat gemaakt voor de klanten, zonder voorraad. De collectie modellen combineert strakke vormgeving met opvallend materiaalgebruik, waarbij zede filosofie van Gerard van den Berg volgen om de pure vorm te behouden. Ze kiezen voor bijzondere materialen zoals karakteristieke leersoorten, omdat ze geloven dat handgemaakte meubelen tijdloos en karaktervol zijn. Dit vakmanschap, samen met het dagelijkse gevoel van voldoening en trots in het handwerk, maakt het vak zo prachtig.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag een advies op maat.

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. In een 3D-programma geven we een beeld waarin verbeelding tot leven komt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 6 oktober tot en met 31 december 2023;
  • Geldig op alle stoelen ontworpen door Gerard van den Berg (Chief / Chief low, Tiba, Mali / Cocoon dining en Gabon / Cocoon bistro);
  • Er dienen 6 dezelfde uitvoeringen stof/leersoorten en kleur besteld te worden;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.