Hidde & Hidde Soft extra scherp geprijsd!

Label van den Berg heeft weer een knaller van een actie! De Hidde & Hidde Soft fauteuil in het nieuwe Bovino leer heb je nu voor een extra scherpe prijs*! Kom langs in onze winkel en profiteer van deze actie. 

Fauteuil Hidde

Fauteuil Hidde Soft van Label is een ontwerp van Gerard van den Berg. De organische vormen geeft de fauteuil een heerlijke comfortabele zit. Het frame is opgebouwd uit metaal en voorzien van hoogwaardige vormschuimvulling. 

Hidde is verkrijgbaar in vele andere stof- en leersoorten. Ontdek alle mogelijkheden bij ons in de winkel in Rogat-Meppel!

Fauteuil Hidde

Fauteuil Hidde Soft

De organische vormen van fauteuil Hidde Soft geven een uitnodigend karakter. De fauteuil is ontworpen door Gerard van den Berg. Het frame van de Hidde Soft is opgebouwd uit metaal en voorzien van hoogwaardige vormschuimvulling. 

Ervaar zelf het comfort van de Hidde Soft in onze woonwinkel in Rogat-Meppel en ontdek alle stof- en ledersoorten die mogelijk zijn bij de fauteuil.

Fauteuil Hidde Soft

Bovino leer

Gemaakt van speciaal geselecteerde Zuid-Amerikaanse huiden, heeft Bovino leer een fantastische touch! Het leder heeft een duidelijk zichtbare nerf. Dit samen zorgt voor een prachtige rijke ledersoort! Het Bovino leder is momenteel verkrijgbaar in de kleuren Dark Brown en Natural.

Ontdek de Label van den Berg collectie

*Actievoorwaarden

  • Geldig t/m 31 decemer 2022;
  • Hidde & Hidde Soft in bovino leer voor een scherpe prijs;
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.