15% korting op fauteuil en hocker Beal van Jess

Laat je omarmen door het gezellige comfort van de Jess Beal lounge chair en hocker! Met een klassiek design en comfortabele vormen brengen deze twee een vernieuwde dimensie van ontspanning. Je ontvangt nu 15% korting op deze comfortabele fauteuil met bijpassende hocker*! Verhoog jouw ruimte met de essentie van rustig ontwerp!

Comfort in stijl

De Jess Beal fauteuil is een eigentijdse oase van ontspanning met zijn royale ontwerp, opvallende sierstiksels en zwarte sledevormige buisframe. Volledig aanpasbaar met diverse stof- en leeropties, biedt de fauteuil de mogelijkheid voor een draaipoot en kan hij perfect worden gecombineerd met de bijpassende Beal hocker. Het moderne en duurzame ontwerp, gecreëerd door Jess Original, voegt een stijlvolle en persoonlijke touch toe aan ieder interieur.

Beal fauteuil

Jess Design

Al bijna 30 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Jess Design meubelen die authentiek, verleidelijk en puur zijn. Met een strakke belijning, comfortabele materialen en eigentijdse frames is een Jess design een aanwinst in huis of tuin. Kenmerkend voor de collectie van Jess Design is de liefde voor leer in z’n zuiverste vorm: gelooid leer, zodanig dat alle littekens en oneffenheden behouden zijn gebleven en het leer hiermee het unieke karakter bepaalt van het meubel. Dit stoere, natuurlijke materiaal is tijdloos, duurzaam en kan op verschillende manieren verwerkt worden. Alle meubelen uit de collectie van Jess Design zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan het materiaal, de afwerking en de kleur.

Professioneel interieuradvies

Heb je moeite om je levendige interieuridee concreet voor je te zien? Of twijfel je of het echt zal werken? Wij begrijpen de uitdagingen van het visualiseren van je droominterieur en bieden ongedwongen advies. Of het nu gaat om een kleine kamer of je hele interieur, wij zijn er om te helpen. Omdat we weten hoe belangrijk en persoonlijk het unieke thuisgevoel is, willen we ervoor zorgen dat je het meteen goed aanpakt.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 februari tot en met 31 maart 2024;
  • Ontvang 15% korting op de fauteuil + hocker Beal van Jess;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Niet geldig op reeds gedane aankopen of bestellingen;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.