20% korting op herstofferen bij Gelderland

Dit najaar is hét moment om jouw Gelderland bank een nieuwe look te geven. Dit kan heel makkelijk door de bank te laten herstofferen! Je ontvangt nu 20% korting op het herstofferen* van jouw Gelderland bank!

Herstofferen

Herstofferen

Hoe werkt het?

Bij Interieurwereld van de Belt kun je een nieuwe stof uitzoeken voor jouw Gelderland bank. Jouw eigen bank wordt opgehaald en opnieuw gestoffeerd. Op een verantwoorde wijze worden de materialen van Gelderland hergebruikt of afgevoerd. Zodra jouw bank opnieuw gestoffeerd is, wordt deze weer bij jou thuis afgeleverd!

Gelderland

Duurzaamheid, kwaliteit en comfort vormen de bbasis voor een jarenlang gebruiksgenot. Sinds het ontstaan in 1936 van het merk Gelderland is dit het uitgangspunt voor alle meubelen die worden geproduceerd. Alle meubelen worden met de hand gemaakt en zijn ontworpen door de beste designers.

De meubels van Gelderland gaan generaties lang mee waardoor ze zo nu en dan terug in de fabriek komen, om te worden voorzien van nieuwe bekleding. Gelderland banken en fauteuils worden gestoffeerd met een ingenieus in eigen huis ontwikkeld hoezensysteem. De stof wordt met strips aan de romp bevestigd waardoor de bekleding kan worden gereinigd of gewisseld. Zo verandert het meubel in de loop der jaren met zijn eigenaars mee. De Gelderland fabriek krijgt regelmatig modellen van tientallen jaren oud aangeboden voor een complete renovatie. 

Furnitures for generations

*Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig van 1 oktober tot en met 31 december 2022;
  • De korting geldt op alle Gelderland hoezen in alle stofklassen incl. het schuim;
  • Gelderland stoffeert alle gebruikelijke modellen;
  • Oude modellen worden geherstoffeerd tot 10 jaar nadat ze uit collectie zijn genomen.

Twijfel je of jouw Gelderland bank ook geherstoffeerd mag worden of heb je een vraag? Kom langs in onze woonwinkel of stel je vraag via de mail naar [email protected] of via WhatsApp naar +31 522 44 13 46.