15% korting op alle varianten Pake Sytse tafels

Jubileumactie bij Pilat & Pilat: 15% korting op alle Pake Sytse tafels*! Kies uit diverse vormen, formaten en afwerkingen voor een unieke tafel die perfect bij jouw interieur past. Grijp deze kans om een tijdloos pronkstuk aan je huis toe te voegen!

Pake Sytse

Pake Sytse, geïnspireerd op de Friese klokkenstoel, biedt tafelbladen in drie vormen: rechthoekig, ovaal en rond, elk met een unieke bijpassende draagconstructie. Je hebt de optie om de bladrand en het onderstel in een kleur te laten lakken. Kies uit eiken, licht iepen en walnoot. Deze tafelserie won in 2011 de prestigieuze Vredeman de Vries vormgevingsprijs, een erkenning van zijn unieke ontwerp en indrukwekkende draagconstructie, waardoor hij wereldwijd in diverse formaten voor bedrijven in steden als New York en Helsinki is vervaardigd.

Meesterwerk van hout

Bij onze designafdeling ontdek je nu de meesterwerken van Pilat & Pilat, een Friese collectie van ingetogen en tijdloze designmeubelen met een onmiskenbare warmte en persoonlijkheid. Gjalt Pilat, de oprichter van het merk, begon ruim veertig jaar geleden met het verkopen van antiek en ontwikkelde zijn eigen 'Famylje-collectie', die stoer en duurzaam is, met duurzaamheid als kernwaarde in het productieproces. De meubels, van tafels en kasten tot banken en stoelen, dragen de namen van familieleden en worden met toewijding en vakmanschap gemaakt van hoogwaardig hout in de fabriek in Bosnië. Het hele proces, van een particuliere familieboomgaard tot de complete Famylje-collectie, volgt een verantwoord en duurzaam pad, met houtsoorten zoals eiken, licht iepen en walnoot die het unieke karakter van de boom behouden, waardoor elk meubelstuk uniek is en een erfstuk voor de toekomst wordt.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag een advies op maat.

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis interieuradvies. Of je nu gaat voor een compleet nieuwe inrichting of alleen hulp nodig hebt bij een kleine verandering, alles is mogelijk. In een 3D-programma geven we een beeld waarin verbeelding tot leven komt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig tot en met 31 december 2023;
  • 15% korting op alle varianten Pake Sytse tafels van Pilat & Pilat;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.