Leder Rio voor de actieprijs van Leder Waterbuffel

Heb jij je oog laten vallen op één van de prachtige designmeubelen van Label van den Berg? Dan is dit je kans! Bestel je een stoel, fauteuil of bank van Label in leer Rio, dan betaal je slechts de prijs van leer Waterbuffel*! Kom nu langs bij Interieurwereld en ontdek de prachtige en tijdloze collectie van Label van den Berg!

Soepel leer met een geweldige grip

Soepel leer met een geweldige grip

Leder Rio

Het Rio leder heeft een volledig open karakter. De huiden hebben een natuurlijke nerfstructuur. Hierdoor zijn alle natuurlijk eigenschappen zichtbaar. Door het walken van het leer, heeft het een geweldige touch en is het leder zacht, soepel en licht elastisch.

Onderhoud: Regelmatig droog afnemen met LCK reinigingshandschoenen. Twee keer in het jaar reinigen en voeden met de kleurloze Keralx® set A. Het kan verstandig zijn om het leer direct na levering te behandelen met lotion A.

Stoer, natuurlijk en doorgeleefd

Leder Waterbuffel

De huiden van het Waterbuffel leder hebben een uitbundige karakterstructuur. Het leder is stoer, natuurlijk en doorleefd. Het leersoort is rijk geschakeerd. Dit komt door de combinatie van zachee na-looiïng en olie toevoeging na de vatverving.

Onderhoud: Regelmatig droog afnemen met LCK reinigingshandschoenen. Twee keer per jaar reinigen en voeden met de kleurloze Keralux® Vintage Set. Het kan verstandig zijn om het leer direct na levering te behandelen met de Keralux® Spray N te behandelen.

Stoer, natuurlijk en doorgeleefd
Ontdek de meubelen van Label van den Berg
Dutch Design

*Actievoorwaarden

  • Actie geldig van 20 mei t/m 31 december 2022;
  • Je ontvangt leder rio voor de prijs van waterbuffel;
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.