Leer voor de prijs van stof bij Stressless®

De winter is bijna afgelopen en de lente komt er weer aan. Bij Stressless® begin je ontspannen aan de lente, want tot 31 maart krijg je echt leer tegen stofprijs* op bijna alle Stressless® zitbanken en de meeste Stressless® fauteuils! Ontdek de collectie in onze woonwinkel in Rogat-Meppel en vind hier de perfecte bank of fauteuil die bij jouw woonwensen past!

Luxe fauteuil

Relaxfauteuil Reno heeft een elegante uitstraling, in combinatie met het uiterst moderne comforttechnologie zorgt Reno voor de klassieke Stressless touche. De soepele en comfortabele kussen van de fauteuil creëren ultiem comfort. De hoofdsteun stelt zich automatisch in terwijl je relaxt, voor ondersteuning van je nek bij het lezen, tv-kijken en tijdens het ontspannen.

Fauteuil Reno

Modulaire bank

De modulaire bank Stella van Stressless® is een genot voor iedereen. Deze bank is uitgevoerd met inventieve technieken om te helpen bij de beste zithouding. Stella is uit te voeren met BalanceAdapt: deze functie reageert op de kleinste beweging van het lichaam, waardoor te allen tijden een optimale houding wordt gegarandeerd. Een hoofdsteun is een optie, evenals een voetenbank met tafelblad.

Bank Stella
Leer voor de prijs van stof!

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 februari tot en met 31 maart 2023;
  • De leerkwaliteiten 'Batick', 'Paloma' en 'Cori' voor de aantrekkelijke stofprijs;
  • Niet geldig op de Stressless® Rome, Metro, Paris, London, Tokyo en Berlin fauteuils;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen;
  • Geldig in onze woonwinkel in Rogat-Meppel.