STRESSLESS®: Leer voor de prijs van stof op alle banken

Ontvang nu een luxe leerupgrade cadeau op alle Stressless® banken! Geniet van leer voor de prijs van stof. Upgrade jouw comfort en stijl in huis met deze actie. Ontdek de mogelijkheden en geef jouw woonruimte een tijdloze en elegante uitstraling. Wacht niet langer, profiteer nu van deze unieke kans!

Voorbeeld:

  • Stressless Anna 2-zits (1 zit met Power) in leer 'Batick' van €6.700.- voor €5.700.-
  • Stresless Emily 2 zits (1 zit met Power) met Longseat (M) in leer 'Paloma' van €9650.- voor €8100.-

Innovatief zitcomfort

Stella van Stressless® is een bank die geweldig zitcomfort biedt. Deze modulaire bank is uitgevoerd met inventieve technieken om te helpen bij de beste zithouding. Stella is uit te voeren met BalanceAdapt: deze functie reageert op de kleinste beweging van het lichaam, waardoor te allen tijde een optimale houding wordt gegarandeerd. Een hoofdsteun is een optie, evenals een voetenbank met tafelblad. Laat het relaxen beginnen!

Bank Stella

Stressless® banken

Stressless® biedt een collectie designbanken die thuispassen in elk interieur en zitcomfort bieden voor het hele gezin! De mogelijkheden zijn oneindig. Zo zijn de afmetingen, kleuren, materialen en opstellingen zelf te kiezen, waardoor u de perfecte bank kunt samenstellen.

Laat je inspireren door de veelzijdige wereld van Stressless® met onze online folder! Ontdek diverse modellen die je interieur verrijken. Profiteer daarnaast ook nog van een aanbieding: je hebt nu tot €700,- voordeel op de Stressless® Sunrise. Maak snel jouw keuze en ervaar het ultieme comfort zonder concessies te doen aan stijl. Upgrade je woonruimte vandaag nog met deze aantrekkelijke actie!

Bekijk de folder

ADVIES OP MAAT

Sta je voor de keuze van een Stressless® bank, maar vind je het lastig om de juiste beslissing te nemen? Geen zorgen! Onze toegewijde en ervaren adviseurs staan klaar om je te begeleiden naar de perfecte keuze. Met oog voor jouw specifieke wensen en behoeften bieden wij advies op maat, zodat je kunt genieten van ultiem comfort en stijl in jouw woonruimte. Laat ons je assisteren bij het maken van de ideale keuze voor jouw relaxmoment. Bezoek onze showroom of neem contact op, want ons team staat paraat om jouw Stressless® ervaring onvergetelijk te maken.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 februari tot en met 31 maart 2024;
  • Geldig op alle Stressless® banken met bijbehordende voetbanken;
  • Leersoorten 'Batick', 'Paloma' en 'Cori' zijn geldig voor de stofprijs;
  • Leersoort 'Noblesse' is uitgesloten van de actie;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Niet geldig op reeds gedane aankopen of bestellingen;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.