Slaaptestweken bij Morgana

Tijdens de slaaptestweken ontvang je een voucher voor een nieuw bedtextiel tot maximum €500,-*! En dat is niet het enige ... in de lente zijn we extra gul en daarom krijg je bij aankoop een luxe giftset met handverzorging van Kayori cadeau!

Persoonlijke slaapoplossing

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen.

Samen met jou zoeken we naar dé ideale persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw unieke lichaamsprofiel. Op deze manier kun je genieten van een optimale nachtrust en ben je elke dag volledig uitgerust om het beste uit jezelf te halen. In onze SLAAP-DNA® belevingsstudio van Ergosleep® kun je het belang van een correcte ondersteuning zelf ervaren. De juiste ondersteuning vormt namelijk de basis van een perfecte nachtrust. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten.

Actie - Slaaptestweken bij Morgana - Slaaptestweken banner
Actie - Slaaptestweken bij Morgana - Luxe giftset Kayori

Hét beste slaapadvies

Interieurwereld beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze deskundige slaapadviseurs Harold, Yvonne en Siebrien staan voor je klaar om het bed van je dromen samen te stellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan een adviesgesprek

*Actievoorwaarden:

  • Bij aankoop van een bedbodem en/of matras ontvang je een textielvoucher t.w.v. 5% van de totale aankoopwaarde (max. €500,-) of kies voor 3% direct korting;
  • Ontvang hierbij een Luxe-giftset van Kayori cadeau (één set per aankoop)
  • Actie geldig van 1 mei 2023 t/m 4 juni 2023;
  • Niet te combineren met andere acties, kortingen of voordelen;
  • Kom naar onze woonwinkel voor alle voorwaarden.