Stoffenactie van Stressless®

Ontdek nu bij Interieurwereld de 'Stof voor Actieprijzen', waarbij het complete assortiment van Stressless® in prijs is verlaagd! Profiteer van stof voor actieprijzen op alle stoffen en kleuren, met 15% korting op de volledige Stressless® collectie*. Kom snel naar onze winkel en geniet van deze korting op fauteuils, banken, voetenbanken en eetkamerstoelen!

Stressless® collectie

Stressless® bij Interieurwereld

Bij Interieurwereld van de Belt, dé woonboulevard van Drenthe, is een ruim assortiment aan Stressless® meubelen te vinden. Wij tonen een collectie van banken, stoelen en voornamelijk fauteuils. In een uitgebreide comfortstudio kunt u in alle rust de verschillende meubelen testen. Dankzij de gepatenteerde functies zorgen de meubelen voor een optimale ondersteuning van het lichaam en bieden volkomen ontspanning. Echte ontspanning is de sleutel voor welzijn, geluk en gezondheid.

Onze Stressless® collectie

De kwaliteit van Stressless® fauteuils

Stressless® produceert al meer dan 50 jaar de meest comfortabele en stijlvolle meubelen. Zo vindt u bij Interieurwereld van de Belt een ruime collectie aan Stressless® fauteuils van optimale kwaliteit.

Alle meubelen worden met zorg en veel aandacht ontworpen: elk aspect van een meubel is doordacht om zo een optimale zitervaring te kunnen bieden. Hierbij wordt voornamelijk gekeken naar de unieke eisen van mensen. De basis van elke relaxfauteuil is de robuuste Europese beuk, de houtbewerkers van Stressless® maken hier stevige poten van. Vervolgens wordt er hard gewerkt aan een comlex veersysteem dat voor ondersteuning zorgt, hierna wordt het schuim aangebracht om de fauteuils zo zacht een aanpasbaar mogelijk te maken. De laatste stap is de bekleding: het leer wordt getest op kleurconsistentie, duurzaamheid en elasticiteit. De fauteuils worden volledig gecontroleerd en getest, om zeker te weten dat de hoogste kwaliteit kan worden gegarandeerd. Ontdek de kwaliteit van de Stressless® fauteuils in onze woonwinkel in Drenthe, waar wij u graag adviseren over de meubelen.

Ervaar het comfort

In de Stressless® Comfortstudio kunt u een ruime selectie relaxfauteuils van het Noorse merk Stressless® kunt vinden. Test de fauteuils op uw gemak en ontvang deskundig advies van onze ervaren medewerkers, van klassiek tot modern, in leer en stof. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte fauteuil, met advies over modellen, functies en mogelijkheden. De Stressless® Comfortstudio biedt de ultieme combinatie van ontspanning en advies. Kom langs en ervaar het zelf!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig tot en met 31 mei 2024;
  • Geldig op de gehele Stressless® collectie in alle stofcategorieën en kleuren;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen;
  • De actie is alleen geldig in onze winkel;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.