Veel voordeel op designmeubelen van XOOON!

Diverse design meubelen van XOOON zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd*! Daarnaast zijn veel meubelen uit de XOOON-collectie snel leverbaar. Ideaal als je snel wilt genieten van jouw nieuwe meubelen. Ontdek de sale online of kom langs in onze woonwinkel en ontdek welke XOOON-items binnenkort in jouw interieur staan te stralen!

Stel je eigen bank samen!

Stel je eigen bank samen!

Bank Zilvano

Bank Zilvano van XOOON is een minimalistische en modulaire bank. Een bank waarbij jij zélf de vorm en look van de bank bepaalt. Zilvano is een zachte bank voorzien van zwart metalen poot of een mooie design poot. Stel Zilvano makkelijk zelf samen uit de verschillende losse elementen. Zo creëer je een bank die perfect in jouw interieur past!

Ontdek bank Zilvano!

Een kast op maat

Stel je eigen modulaire kast samen

Profiteer nu van 10% korting op de Elements collectie van XOOON! De Elements collectie bestaat uit minimalistische meubels. De meubels zijn gemaakt van eiken fineer, afgewerkt in de kleur naturel of onyx. Combineer de elementen met andere Elements items om jouw eigen kast samen te stellen! Van XS tot XXL: de perfecte kast voor jouw interieur stel je zelf samen!

Ontdek de Elements-collectie!
Een kast op maat
Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Gratis 3D-interieuradvies

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag een advies op maat. Maak een afspraak en ga aan de slag om van jou huis een thuis te maken! Samen met de interieuradviseurs komen jullie tot een prachtig en compleet plan voor jouw interieur. 

Maak hier een afspraak!

*Actievoorwaarden

  • Actie is geldig van 25 augustus t/m 21 september 2022;
  • Niet geldig in combinatie met andere promoties of aanbiedingen.