Veel voordeel op diverse meubelen van Henders & Hazel

Een nieuw interieur kopen is nu extra leuk bij Interieurwereld. Je ontvangt nu namelijk veel voordeel op diverse meubelen* van Henders & Hazel! Daarnaast zijn veel meubelen ook nog eens snel leverbaar. Ideaal als je snel wilt genieten van een nieuw interieur!

Industriële inspiratie

Industriële inspiratie

Tokyo collectie

Meubelcollectie Tokyo van Henders en Hazel kenmerkt zich door zijn strak design en stijlvolle industriële karakter. De collectie oogt industrieel dankzij de zwart metalen accenten. Alle meubels zijn gemaakt van massief en fineer Kikarhout, waarbij de fraaie nerfstructuur onmiddellijk opvalt. Ontdek het voordeel op de diverse meubelen uit de Tokyo collectie van Henders & Hazel!

Ontdek de Tokyo collectie!

Modern programma met retro vibes

Meubelcollectie Cubo

Meubelcollectie Cubo van Henders en Hazel kenmerkt zich door zijn strakke belijning die zorgt voor rust. De moderne collectie heeft een kleine retro touch. De meubelen zijn voorzien van LED-verlichting en soft-closing deuren en laden. Ontdek wel Cubo meubel perfect in jouw interieur past en scoor hem nu met korting!

Ontdek de Cubo collecti!
Modern programma met retro vibes
Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Gratis 3D-kamerontwerp

Nieuwe indeling, verhuizen of verbouwen? Onze interieuradviseurs zijn er speciaal om jou te helpen en bieden graag een advies op maat. Maak een afspraak en ga aan de slag om van jou huis een thuis te maken! Samen met de interieuradviseurs komen jullie tot een prachtig en compleet plan voor jouw interieur. 

Maak hier een afspraak!

*Actievoorwaarden

  • Actie is geldig van 25 augustus t/m 21 september 2022;
  • Niet geldig in combinatie met andere promoties of aanbiedingen.