Voordeel op stoel Sanne van Jess Design

De stoel Sanne van Jess Design nodigt je uit om urenlang te tafelen met je vrienden of familie. Door het heerlijke zitcomfort is Sanne een echte must-have voor in jouw interieur. Om het nog leuker te maken, ontvang je nu voordeel op de stoel Sanne*! Kom nu naar onze woonwinkel, ervaar het comfort van stoel Sanne en wie weet staat deze design stoel binnenkort wel in jouw interieur te stralen!

Armstoel Sanne

Dankzij het uitmuntende zitcomfort, met koudschuim gevulde zitkussens en de iets naar achter lopende rugleuning kun jij op armstoel Sanne urenlang tafelen met je vrienden of familie! De stoel heeft een luxe uitstraling en is daarmee een echte must-have voor in jouw interieur. Kom naar onze woonwinkel en ervaar het comfort van stoel Sanne. 

Bekijk armstoel Sanne

Eetstoel Sanne

De royale en luxe eetstoel Sanne van Jess Design heeft een uitmuntend zitcomfort, zodat jij urenlang aan kunt borrelen of spelletjes spelen met je vrienden en familie! Het zitkussen is gevuld met koudschuim en door de iets naar achter lopende rugleuning zit jij extra comfortabel. Ervaar zelf het comfort van eetstoel Sanne en kom nu naar onze woonwinkel.

Bekijk stoel Sanne

Jess Design

Al bijna 30 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Jess Design meubelen die authentiek, verleidelijk en puur zijn. Met een strakke belijning, comfortabele materialen en eigentijdse frames is een Jess design een aanwinst in huis of tuin. Kenmerkend voor de collectie van Jess Design is de liefde voor leer in z’n zuiverste vorm: gelooid leer, zodanig dat alle littekens en oneffenheden behouden zijn gebleven en het leer hiermee het unieke karakter bepaalt van het meubel. Dit stoere, natuurlijke materiaal is tijdloos, duurzaam en kan op verschillende manieren verwerkt worden. Alle meubelen uit de collectie van Jess Design zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan het materiaal, de afwerking en de kleur.

Ontdek onze Jess Design collectie

Interieuradvies

Wil je meer weten over de meubelen uit de Jess Design collectie? Kom naar onze winkel om kennis te maken met onze volledige collectie. Laat je adviseren door onze interieuradviseurs, plan een adviesgesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Plan hier een afspraak in

*Actievoorwaarden:

  • Je ontvangt voordeel op de Sanne stoel van Jess Design;
  • De actie is geldig van 1 oktober tot en met 31 december 2022;
  • De uitvoering van de stoel is in stof Trier (alle kleuren uit bundel);
  • De uitvoerving van het frame is zwart epoxy 16 mm;
  • Alle andere stoffering en frame uitvoeringen zijn uitgesloten van de actie;
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen of bestellingen;
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.