Voordelige setprijs

Op zoek naar ultiem comfort? Na een lange dag is het heerlijk om neer te ploffen in jouw fauteuil mét bijpassende hocker! Zo zijn de fauteuil Club Relax + hocker en De Kaap + hocker voor elkaar gemaakt! Zo heb je de Club Relax of De Kaap fauteuil mét hocker als een set extra voordelig geprijsd! Kom nu naar Interieurwereld van de Belt en profiteer nu van de voordelige setprijs!

Een karaktervolle blikvanger

Een karaktervolle blikvanger

De Kaap

Draaifauteuil De Kaap van Harvink is een echte eyecatcher in jouw interieur! De fauteuil kernmerkt zich door het stevige zitcomfort en ontworpen door de designer Martin Haksteen. Voor extra comfort is de fauteuil goed te combineren met de bijpassende hocker! 

De Kaap is naar eigen wens samen te stellen. Zo stel je een fauteuil samen, die perfect in jouw interieur past! Ontdek alle mogelijkheden in onze woonwinkel en laat je inspireren!

Bekijk De Kaap fauteuil

Ontspannen zitten

Club Relax

Fauteuil Club Relax van Harvink is een ontwerp van designer Martin Haksteek. De fauteuil heeft een traploos verstelbare rugleuning en hoofdsteun, wat zorgt voor een perfect zitcomfort. Met de bijpassende hocker kun je serieus ontspannen!

Wil je dat de Club Relax fauteuil perfect past binnen jouw interieur? Dat kan! Onze adviseurs helpen je graag met het maken de beste keuze voor jouw interieur.

Bekijk de Club Relax fauteuil
Ontspannen zitten