Voorjaarsactie van XOOON

Het voorjaar komt eraan en daarom profiteer je bij XOOON nu van aantrekkelijke kortingen* op de mooiste designmeubelen! Benieuwd hoe de XOOON meubelen in jouw interieur staan? Plan dan een gratis interieuradvies afspraak t.w.v. €149,- in!

Laat je inspireren!

Modulaire kasten op maat

Ontwerp zelf een kast die helemaal past bij jouw interieur! De modulaire kasten uit de Modulo collectie van XOOON zijn zo ontworpen dat je deze volledig uit losse elementen op maat kunt samenstellen. Dankzij de zwart metalen frames krijgt de collectie een stijlvolle designuitstraling. Ga jij voor de licht naturel kleur of past de donkere onyx kleur beter in jouw interieur?

Modulo collectie

Comfortabel en elegant

Ben je op zoek naar een comfortabele bank met een elegante look? Dan is hoekbank Sierra dé perfecte bank! Hoekbank Sierra voelt zicht in vele woonstijlen thuis. Dankzij de combinatie van de tweezitsbank met een royale longchair, biedt Sierra drie heerlijke zitplekken aan. Sierra heeft een eigentijdse uitstraling door de ranke zwart metalen poten. 

Bank Sierra

Gratis 3D-interieuradvies

Heb je mooie meubelen gezien uit de XOOON collectie, maar ben je benieuwd hoe dit zal staan in jouw interieur? In een 3D ontwerp kunnen wij je precies laten zien wat de mogelijkheden zijn, afgestemd op jouw woonwensen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze interieuradviseurs!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 16 februari tot en met 29 maart 2023;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Het gratis 3D interieuradvies is alleen mogelijk met meubels uit de XOOON collectie;
  • Vraag naar alle voorwaarden in onze woonwinkel in Rogat-Meppel.