Vorm je voordeel met de Pode Spot & Sparkle

Combineer met Fushion en Steelcut Trio

Met Spot en Sparkle van Pode heb je alle mogelijkheden om jouw perfecte designfauteuil te creëren. Voor het mooie Fusion-leer en de fraaie kwaliteitsstof Steelcut Trio geldt namelijk een aantrekkelijke actieprijs*. Beide materialen mag je natuurlijk ook combineren. Kom nu naar Interieurwereld en stel je ideale Spot of Sparkle samen!

Vind je draai

Vind je draai

Fauteuil Spot Two

Een fraaie draaifauteuil ontworpen door Thijs Smeets, dat is de comfortabele fauteuil Spot Two van Pode. Spot Two is familie van Sparkle Two, maar heeft toch een eigen gezicht. Kenmerkend van de comfortabele draaifauteuil zijn de organische lijnen en het uitnodigende karakter. Zorg voor extra zitcomfort door fauteuil Spot Two te combineren met de bijpassende poef. Met fauteuil Spot zit jij altijd Spot-on!

Bekijk fauteuil Spot

Moderne retro

Fauteuil Sparkle

Fauteuil Sparkle van Pode is een moderne draaifauteuil met een retro uitstraling. Sparkle is een ontwerp van Thijs Smeets en is uitgevoerd in twee varianten: Sparkle One of Sparkle Two, waarbij Two een hogere rugleuning heeft. Kies zelf welke kleuren je de romp, het zitkussen, de draaivoet én de stiknaden geeft! Met Sparkle geef jij precies je eigen draai. Maak de Sparkle helemaal af met de bijpassende poef voor extra zitcomfort!

Bekijk fauteuil Sparkle
Moderne retro

Pode, samen met jouw vingerprint

Persoonlijk design, daar houden ze bij Pode van. Want de mooiste Pode-meubelen maak jij, door jouw keuze uit unieke kleuren en materialen. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar zijn de kernwoorden voor dit Nederlandse topdesign. Door het samenwerken met ontwerpers worden er elke keer vernieuwende en innovatieve creaties afgeleverd. Een complete lifestylecollectie perfect voor jouw woonkamer gemaakt, wie wil dat nou niet?

Dit is Pode

*Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig van 1 november 2022 t/m 31 maart 2023;
  • Geldig op de fauteuil Spot & Sparkle in stof Steelcut Trio, leersoort Fusion (alle geselecteerde kleuren) of een combinatie;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • De actie geldt niet op reeds geplaatste bestellingen;
  • Vraag naar de uitgebreide voorwaarden in onze woonwinkel.