Winter sale bij Henders & Hazel

Deze winter ontvang je bij Henders & Hazel extra veel voordeel* op heel veel meubelen! Naast de voordelige prijzen, zijn diverse meubelen ook nog eens lekker snel leverbaar. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van je nieuwe meubelen. Kom gezellig woonshoppen op onze Henders & Hazel afdeling bij Interieurwereld van de Belt in Rogat-Meppel!

De mooiste meubelen voor jou in de sale

Nieuwe, trendy banken met ronde vormen

Wij stellen je graag voor aan de nieuwe trend: ronde vormen! Een bank met ronde vormen is nu helemaal on trend. De ronde vormen zorgen voor een zachte look in je interieur en het zijn echte eyecatchers.

Bank Gander

Bank Gander

Introductieprijs

Bank Gander: een nieuwe, stijlvolle bank met een trendy design met ronde vormen. Gander heeft een uniek design door de sierlijke stiknaden op de rug en armleuningen. De bank naar wens samen te stellen. Gander is namelijk verkrijgbaar in vele stoffen, ontelbare kleuren en heeft veel opstellingsmogelijkheden. Ontdek bank Gander en profiteer van een aantrekkelijke introductieprijs!

Ontdek bank Gander

Bank Langley

Introductieprijs

De nieuwe bank Langley heeft niet alleen een extra grote curved lonchair en afgeronde hoeken, maar is ook nog eens afgebeeld in de trendy bouclé-stof Avicci! Deze stof is gemaakt van 100% gerecycled polyester uit petflessen. De bank is dus on trend én gerecycled! Net als bij veel van de Henders & Hazel banken, is Langley verkrijgbaar in verschillende opstellingen, stoffen en kleuren. Ontdek de nieuwe bank Langley en profiteer van een aantrekkelijke introductieprijs!

Ontdek bank Langley
Bank Langley

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 19 januari t/m 15 februari;
  • Niet geldig in combinatie met andere promoties of aanbiedingen;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel in Rogat-Meppel.