Winter Sale: 15% korting op geselecteerde items van TEMPUR®

Ontvang nu 15% korting op geselecteerde items tijdens de Winter Sale van TEMPUR® en ervaar deze winter de Scandinavische kwaliteit voor een echte, rustgevende winterslaap! 

Winterse slaapervaring

Upgrade je winterse slaapervaring met TEMPUR®'s comfortabele matrassen en kussens. Ontdek de perfecte mix tussen functionaliteit en stijl voor een gezellige en rustgevende nachtrust. Kom langs of shop online en profiteer van 15% korting tijdens de Winter Sale van TEMPUR®!

Scandinavisch design: TEMPUR®

Het magische gevoel van gewichtloosheid wanneer je gaat liggen op TEMPUR® materiaal. In de ruim 30 jaar dat TEMPUR® bestaat is het gelukt om een variatie aan producten neer te zetten in verschillende vormen en gevoelens – allemaal met hetzelfde originele TEMPUR® gevoel.

Waarom TEMPUR®?

TEMPUR® is een bekend merk op het gebied van slaapcomfort en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. De belangrijkste reden om voor TEMPUR® te kiezen is het innovatieve materiaal waaruit de matrassen en kussens zijn gemaakt. Het TEMPUR®-materiaal is ontwikkeld door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het materiaal vormt zich naar het lichaam van de gebruiker, waardoor het de druk op het lichaam gelijkmatig verdeelt en zorgt voor een optimale ondersteuning van de wervelkolom en gewrichten. Dit zorgt voor een comfortabele slaaphouding en kan bijdragen aan een betere nachtrust en minder rug- en nekklachten.

Kwaliteit van TEMPUR®

TEMPUR® blijft zich bezighouden met innovaties en aanpassingen, echter is er na meer dan 30 jaar een ding niet verandert: de inzet voor kwaliteit. Het maken van een TEMPUR® matras vraagt 60 uur, in deze uren worden 67 kwaliteitscontroles uitgevoerd door verschillende specialisten. Daarnaast biedt TEMPUR® 10-jaar garantie op alle matrassen, zo kun je er zeker van zijn dat je ultieme kwaliteit krijgt als je een TEMPUR® koopt.

PROFESSIONEEL SLAAPADVIES

Een goede nachtrust is van groot belang voor je algemene gezondheid en welzijn. Een goed bed en matras zijn daarom essentieel. Bij Interieurwereld van de Belt kun je terecht voor professioneel slaapadvies op maat. Onze speciaal opgeleide slaapexperts weten alles over de juiste slaaphouding. Maak een afspraak voor slaapadvies en laat je adviseren door onze slaapexperts!

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 december 2023 t/m 29 februari 2024;
  • Ontvang 15% korting op geselecteerde items:
  • Geldig op TEMPUR Pro® (Plus) en One™ matrassen, toppers, het North™ en Zero G bed, accessoires en TEMPUR® slaapbanken;
  • Niet geldig op alle TEMPUR® hoofdkussens, TEMPUR Prima® matrassen, TEMPUR Arc™ bedden en de TEMPUR One™ boxspring;
  • Niet in te wisselen voor contant geld;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.