World Sleep Day Auping

Profiteer nu van 10% korting* op de gehele Auping collectie tijdens de World Sleep Day! Kom langs in de nieuwste Auping Studio in Rogat-Meppel en profiteer van het voordeel.

Ontdek onze Auping artikelen

De nieuwste auping studio van drenthe

Ontdek in onze gloednieuwe Auping Studio het volledige assortiment van Auping. Elk bed en elk matras wordt met aandacht voor detail, milieu en de toekomst gemaakt. Onze speciaal opgeleide Auping specialisten staan voor je klaar om het beste advies te geven. Met behulp van een configurator, helpen onze adviseurs je bij het personaliseren van het bed van jouw dromen!

Professioneel slaapadvies

Persoonlijk en goed advies is belangrijk, want iedereen is uniek. Onze speciaal opgeleide Auping slaapexperts weten alles over de juiste slaaphouding. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende Auping modellen, materialen, stoffen en kleuren. Wij doen er alles aan om jou het beste slaapadvies op maat aan te bieden.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor slaapadvies in onze gloednieuwe Auping Studio. Onze slaapadviseurs Harold, Yvonne en Siebrien staan voor je klaar met persoonlijk en goed advies. Samen gaan we op zoek naar het perfecte bed voor jou. We nemen graag de tijd voor je.

Plan direct een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 13 maart t/m 26 maart 2023;
  • Je ontvang 10% korting op de gehele Auping collectie. Let op! De Tone boxspring is uitgesloten van de promotie;
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in de nieuwste Auping Studio in Rogat-Meppel.