Gun jezelf een interieurstylist en maak een gratis afspraak

Ga je verhuizen? Of is je interieur toe aan een make-over? Laat je inspireren door onze woonstylisten. Dat kan thuis, online of bij ons in de winkel. Wat je woonstijl ook is, bij Interieurwereld Van de Belt ontdek je de mooiste items voor jouw interieur. Van modern, landelijk of industrieel: onze interieurstylist gaat op zoek naar de stijl die bij je past en waar jij je thuis voelt. Dankzij de stylist weet je precies wat je nodig hebt. Makkelijker kan bijna niet.

Kleine aanpassing, groot verschil!

Jij beslist samen met de interieurontwerper, hoe en welke ruimte jij wilt inrichten. Kies je bijvoorbeeld voor een nieuwe bank of eethoek, of misschien wil je alleen de woonkamer opleuken met accessoires. Een kleine verandering kan al voldoende zijn! Neem bijvoorbeeld een andere indeling van het meubilair. Evenals het mixen van materialen en het toevoegen of juist achterwege laten van kleur. Maar ook voor een compleet nieuw interieur ben je bij Interieurwereld Van de Belt aan het juiste adres!
Met meer dan 10.000 m2 aan woonplezier vind je een team van woonspecialisten die je perfect kunnen helpen.

Persoonlijk interieurplan met 3D weergave

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door de nieuwe woonstijlen, op maat gemaakte kasten en uitgebreide collectie vloer-, wand- en raamdecoratie. Met zoveel leuks onder één dak is er voor elk wat wils en voor ieder budget. Dit scheelt een hoop stress en onnodige kilometers. Op basis van je persoonlijke wensen, leefsituatie en de plattegrond van je huis wordt een interieurplan opgesteld. Door middel van een 3D visualisatie geven wij jou een impressie van de mogelijkheden! Je kunt op deze manier door je ruimte 'wandelen' en zo de nieuwe inrichting ervaren. Inclusief handige lijst met alle producten en moodboard, die passen bij jouw woonstijl en wensen.

Jouw kamer in 3D

Jouw kamer in 3D

Persoonlijk interieurplan

1. Maak een afspraak voor interieuradvies

2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op

3. Onze adviseurs geven jou het beste interieuradvies

4. Aan de hand van jouw woonvraag, wordt er een advies op maat gemaakt!

Ontmoet onze adviseurs!

Onze vakkundige stylistes en interieurontwerpers geven deskundig advies en helpen je graag met productadvies of het maken van een compleet interieurplan.

Wil je er zeker van zijn dat één van onze interieuradviseurs beschikbaar is? Plan dan een afspraak in!

Hilde

Hilde

Interieurontwerper en -adviseur

Met ruime kennis van materialen, haar oog voor detail en gevoel voor kleurcombinaties maakt ze dagelijks mooie interieurs.

Jetze

Jetze

Interieurontwerper en -adviseur

Jetze is een echte professional en altijd op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van meubels en inrichting.⁠⁠ ⁠

Dinly

Dinly

Interieurontwerper en -adviseur

Of je nou voor een kleine touch up gaat of een compleet nieuw interieur, voor Dinly is geen woonvraag te gek. ⁠

Elmer

Elmer

Interieurontwerper en -adviseur

Aan de hand van een paar simpele vragen, kan Elmer je direct het juiste meubel adviseren!

Mendy

Mendy

Interieurontwerper en -adviseur

Met haar ervaring en passie voor interieur tekent ze graag prachtige 3D tekeningen voor jouw nieuwe of bestaande woning.