Binnenkijken: Interstar wandmeubel

Een lege wand: hoe kleed je dit leuk aan? Vaak kies je voor een schilderij of een spiegel, maar er zijn genoeg andere opties. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een mooie wandkast. Onze collega Hilde heeft een prachtige, decoratieve Interstar wandkast gerealiseerd en in een 3D-tekening gevisualiseerd!

Eindeloze mogelijkheden

De open wandkast van Interstar is in de basis erg geschikt als boekenkast, maar ook enorm veelzijdig te gebruiken. Een van onze klanten was op zoek naar een leuke aankleding voor in huis en bovendien een plek om woonaccessoires te presenteren. Hiervoor is de design boekenwand uitermate geschikt!
De wandkast kent vele mogelijkheid en is precies naar je eigen wens samen te stellen. In dit project is de open vakkenkast gecombineerd met een laag, dicht kastje die als een klein dressoir dient. Ook hierin zijn er verschillende mogelijkheden. Maak er bijvoorbeeld een tv-meubel van!

Stijl en sfeer van de kast

De achterwand bekleding is bij open wandkasten als deze altijd erg bepalend voor de stijl en sfeer van de kast. Houd hier dan ook rekening mee bij het kiezen van de verf, het behang of de woonaccessoires. “Wist je dat de Interstar kasten in alle kleuren te verkrijgen zijn? Op die manier kun je er zelfs voor kiezen om de planken volledig te laten matchen met de kleuren van jouw achterwand of behang!” Aldus onze interieuradviseur Hilde.

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

Wil jij jouw interieur een make-over geven, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Wij bieden gratis online-interieuradvies aan. ⁠Onze adviseurs staan voor je klaar! Maak hier direct jouw afspraak voor interieuradvies.

Maak een afspraak