Veel voordeel tijdens de Dutch Design Weken

Tijdens de Dutch Design Weken staan bij Interieurwereld de Nederlandse design merken centraal. Tijdens deze weken kun je profiteren van diverse exclusieve aanbiedingen* op Dutch Design. Laat je adviseren door de design experts, kom langs of maak een afspraak voor een professioneel interieuradvies of een compleet interieurontwerp.

Laat ons je adviseren

Of je nu op zoek bent naar dat ene perfecte meubelstuk, advies voor het inrichten van een specifieke kamer of een volledige transformatie van je hele interieur, wij passen ons advies aan op jouw behoeften. Geen project is te groot of te klein voor ons toegewijde team van interieurontwerpers.

We staan te popelen om je te helpen jouw visie werkelijkheid te maken. Plan daarom een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek over hoe ons 3D interieuradvies jou kan helpen bij het creëren van de ruimte van je dromen.

Maak een afspraak

De mooiste designmeubelen van Drenthe

Met meer dan 10.000 m2 biedt Interieurwereld een ruim assortiment aan op het gebied van wonen en slapen. Op de van de Belt designafdeling vind je meer dan 20 design merken met de mooiste meubelen van hoge kwaliteit. Onze designcollectie bevat onder andere de bekende merken als Leoluxbert plantagiePodeDesign on StockEyye en Label van den Berg

Kom vandaag nog langs voor de meest unieke designmerken in onze grote meubelboulevard nabij Meppel.

Onze design team

Allemaal sterk in hun vak, allemaal gedreven om jou te voorzien van een advies en ontwerp waar je blij van wordt. Wij zorgen voor een goede match tussen jou en een van onze adviseurs. Zo komen jullie samen tot de beste keuzes voor jouw persoonlijke stijl en smaak.

*Actievoorwaarden:

  • Dutch Design Weken zijn geldig van 13 t/m 10 december 2023;
  • Geldig op geselecteerde design meubelen;
  • Niet geldig in combinatie met andere lopende acties;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel.