Horrenactie Luxaflex®

Maak je huis klaar voor het voorjaar met de horren van Luxaflex®. Ontvang nu 50% korting op de 2e Luxaflex® hor* en geniet ongestoord van frisse lucht! Kom langs in onze nieuwe Luxaflex® studio en laat je adviseren door onze specialisten.

Voordelen van horren

Voordelen van horren

Voor elk kozijn en elk raam

✔ Horren op maat gemaakt

✔ Deur- en raamhorren

✔ Horren tegen hooikoorts

✔ Geen insecten, wel ventilatie en licht

De Luxaflex® horren

Bij Luxaflex® zijn er meerdere soorten horren te vinden. Denk hierbij aan een hordeur, plissé hordeur, rolhor, plissé raamhor, vaste horren en inzethorren. Welke hor het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van jouw raamtype. Zo kan een plissé hordeur gebruikt worden bij enkele én dubbele deuren, de inzethor voor draai-kiepramen en een rolhor voor zowel dakramen als plafondramen.

Wist je dat de inzethor en voorzethor leverbaar zijn (tegen meeprijs) met anti-pollengaas? Dankzij de speciale coating komen er veel minder pollen binnen, ideaal toch!

Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Ben jij op zoek naar horren die perfect in jouw interieur passen? Kom langs in onze gloednieuwe Luxaflex® studio, waar onze experts jou kunnen voorzien van het beste advies. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen horren bij je thuis te plaatsen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Maak een afspraak

*Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 maart t/m 15 april 2023;
  • Ontvang 50% korting op het tweede (goedkoopste) product;
  • Korting wordt berekend over het goedkoopste product. Bij veelvouden van twee (dus ordergrootte vanaf 4 stuks) wordt de korting over de twee goedkoopste producten verrekend. Bij een ordergrootte van 6 stuks worde de korting verrekend over de drie goedkoopste producten etc.;
  • Geldig op alle complete producten binnen het Luxaflex® horrenassortiment;
  • Opties, (RAL-) toeslagen, meerprijsen en losse onderdelen zijn uitgesloten van deze actie;
  • Een dubbele hordeur wordt gezien als twee producten;
  • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel in Rogat-Meppel.