Wegens succes verlengd: Kast-adviesdagen

Ontwerp samen je kast op maat & ontvang een exclusief cadeau

Ben je op zoek naar een praktische kast die speciaal voor jou op maat gemaakt is? Tijdens de kast-adviesdagen (13 maart t/m 26 maart) ontwerpen de interieuradviseurs van Interieurwereld graag met jou dé ideale linnenkast op maat voor jouw slaapkamer of de perfecte designkast op maat. De keuze in afmetingen, kleuren en materialen is bij Interieurwereld eindeloos en alles valt naar eigen wensen en smaak samen te stellen. Vele extra opties zijn mogelijk zoals een geïntegreerd audiosysteem of een mooie elektrische haard.

Ontvang een exclusief cadeau naar keuze*

Ontvang tijdens de kast-adviesdagen een cadeau naar keuze bij je aankoop:

BRP1 soundsysteem van Spectral

Spectral staat bekend om zijn tv-meubel met ingebouwde audio, waarbij de snoeren en kabels van de televisie en audiosystemen onzichtbaar worden weggewerkt. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Kom langs in onze Spectral Brandstore en ontvang nu een BRP1 soundsysteem t.w.v. €899,- bij aankoop van een Spectral kast op maat.

TV-zuil van Interstar

Bij Nederlandse merk Interstar zijn er talloze mogelijkheden om jouw ideale kast samen te stellen. Naast de zwevende kasten en wandkasten op maat, levert Interstar ook diverse losse kastoplossingen. Ontvang bij aankoop van een Interstar wandmeubel een TV-zuil t.w.v. €250,- cadeau. Tijdens de kast-adviesdagen ontwerp je samen met één van onze interieuradviseurs jouw kast op maat.

5-gangendiner bij restaurant Narline

Schaf tijdens de kast-adviesdagen een linnenkast of designkast op maat van Interstar, Spectral, Castelijn, Hülsta, Nolte, Novamobili of Vermeer aan en ontvang een compleet ambachtelijk 5-gangendiner inclusief wijnarrangement cadeau bij restaurant Narline in Zuidwolde.

* Keuze uit één van de bovenstaande cadeaus bij aankoop vanaf €3.500,- van een design- of linnenkast op maat. Het BRP1 soundsysteem kan alleen bij een kast van Spectral. De TV-zuil van Interstar is alleen toe te passen op een Interstar wandmeubel.

Advies van dé experts

Jetze (adviseur bij Interieurwereld): ‘We ontwerpen graag samen met jou, dé ideale kast voor in jouw interieur. Breng je verbeelding tot leven met een 3D-ontwerp van de kasten. Wij kunnen een duidelijk beeld geven van de op-maat-gemaakte kast bij jou thuis, door middel van een 3D-visualisatie. Zo kun je virtueel rondkijken in je woonkamer of slaapkamer en weet je precies hoe de nieuwe kast in jouw woning staat’.

Plan direct een afspraak

De mooiste merken onder één dak

Designkast op maat

Ontdek de Dutch Design kasten-op-maat van Interstar, Vermeer, Pastoe, Beek, Castelijn, Novamobili of een op maat gemaakt tv-meubel van Spectral bij Interieurwereld van de Belt. Wat je woonwens ook is, de kasten kunnen volledig naar eigen wens worden samengesteld door een ruime keuze aan materialen en kleuren. Het vakkundige montage-team van Interieurwereld komt de kast zelf bij jou thuis plaatsen.

Linnenkast op maat

Op maat gemaakte kledingkasten zijn kasten specifiek ontworpen naar jouw individuele behoeften. Dit type kast biedt maximale opslagruimte en is een ideale oplossing voor mensen die specifieke eisen hebben voor hun linnenkast. Door de talloze opties is het mogelijk om de kast van je dromen samen te stellen! Ontdek de slaapkamerkasten van onze merken Hülsta, Nolte, Novamobili en Morgana bij Interieurwereld van de Belt.

Kasten op maat