Leolux Designweek

Tijdens de Leolux Designweek* bij Interieurwereld van 25 januari tot en met 5 februari zijn er mooie exclusieve Leolux aanbiedingen! Tevens wordt de nieuwe Leolux fauteuil Mimas als eerste in Nederland bij Interieurwereld van de Belt getoond. Schaf jij tijdens deze Designweek een Leolux meubel of een meubel van de zustermerken Pode of Évidence aan? Dan ontvang je een compleet 5-gangendiner bij restaurant Narline in Zuidwolde cadeau!

Exclusieve Leolux deals:

Ontvang bij aankoop van een meubel van Leolux of de zustermerken Pode of Évidence

 • een Leolux Portello of Bottle tafel cadeau;
  OF
 • een compleet ambachtelijk 5-gangendiner bij restaurant Narline in Zuidwolde cadeau.

Landelijke Leolux Primeur

De nieuwe Leolux fauteuil Mimas wordt als eerst in Nederland bij Interieurwereld van de Belt getoond! Leolux heeft samen met ontwerper Martin Ballendat de fauteuil Mimas ontwikkeld. De fauteuil kenmerkt zicht door een comfortabel, compact en eigenzinnig modern ontwerp. De rug en de zitting van de fauteuil zijn visueel in tweeën gedeeld, wat door de bies wordt geaccentueerd. Mimas heeft een optionele tafel dat over de zitting draait en kan naar keuze links of rechts worden gemonteerd.

Leolux, Pode & Évidence

Ervaar onder het genot van een hapje en een drankje de modellen van Leolux, Pode by Leolux en Évidence by Leolux. De modellen van Leolux zijn ontworpen door gerenommeerde designers en handgemaakt door de beste vakmensen. Als Leolux Select Store geven de Leolux-specialisten van de designafdeling van Interieurwereld vakkundig en inspirerend product- en interieuradvies.

Creëer je eigen Leolux-meubel

Aan de hand van de Leolux creator stel je gemakkelijk jouw ideale meubel samen. In de creator vind je alle modellen, opstellingen, bekledingen en opties. Kies jouw favoriete Leolux model en begin met het samenstellen van jouw droommeubel!

Laat je adviseren

Nieuwsgierig geworden naar de meubelen van Leolux of de zustermerken Pode en Évidence? Onze adviseurs geven uitgebreid advies over het beste materiaal voor je woonsituatie. Maak een afspraak met één van de adviseurs uit ons advies team Design bestaand uit Elmer, Jetze, Hilde en Dinly. Om er zeker van te zijn dat één van onze adviseurs voor je klaar staat, kunt je gemakkelijk een afspraak met ze maken!

Plan een afspraak

*Leolux Designweek voorwaarden:

 • De Leolux Designweek is van 25 januari tot en met 5 februari;
 • Lees hier meer over de Felizia deal van Leolux;
 • Lees hier meer over de Mayon & Mayuro van Leolux;
 • Lees hier meer over de Spot & Sparkle van Pode;
 • Ontvang bij aankoop van een meubel van Leolux of de zustermerken Pode of Évidence
  • een Leolux Portello of Bottle tafel cadeau;
   OF
  • een compleet ambachtelijk 5-gangendiner bij restaurant Narline in Zuidwolde cadeau.
 • Vraag naar de voorwaarden in onze woonwinkel in Rogat-Meppel.