Medewerker Klantenservice parttime/fulltime

Ben jij onze nieuwe servicemedewerker?

Voor onze nieuwe servicemedewerker zijn we op zoek naar iemand die nauwkeurig werkt en een hands-on mentaliteit heeft. Je bent stressbestendig en oplossingsgericht. Je hebt bij voorkeur ervaring in de meubelbranche. Je regelt als er problemen zijn met geleverde producten samen met de klant, leveranciers en je collega’s een oplossing. Klanttevredenheid staat bij jou voorop.

Voor de functie van servicemedewerker zijn de volgende eigenschappen belangrijk:

  • Je bent stressbestendig, en werkt oplossingsgericht en nauwkeurig;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt affiniteit met de meubelbranche;
  • Je hebt ervaring met Office (Word en Outlook);
  • Je bent bereid een aantal weekenddagen per maand te werken.

Je werkzaamheden als servicemedewerker

Als servicemedewerker zorg je voor het correct afhandelen van servicevragen. Denk hierbij aan het verwerken van serviceaanvragen, vragen beantwoorden van  klanten en leveranciers en overige service werkzaamheden. Uiteraard is het hierbij van groot belang dat je klantvriendelijk en nauwkeurig werkt.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een salaris met prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en je niveau. Je komt te werken in een prettige werkomgeving, binnen een hecht team. Wij bieden je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, om ervaring op te doen en om jezelf te ontwikkelen. 

Kun jij je in de bovenstaande functie vinden?

Je kunt gemakkelijk en snel solliciteren via onze WhatsApp! App jouw sollicitatie en CV met recente foto naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet tot snel!

Solliciteer nu!