Auping

Bij Interieurwereld vind je dé nieuwste Auping Studio van Drenthe! In deze gloednieuwe studio ontdek je het volledige assortiment van Auping. Elk bed en elk matras wordt met aandacht voor detail, milieu en de toekomst gemaakt. Onze speciaal opgeleide specialisten staan voor je klaar om het beste advies te geven. Wil je graag een goed en persoonlijk slaapadvies ontvangen tijdens jouw bezoek? Maak dan online alvast een afspraak! We nemen graag de tijd voor je. 

Lees meer
Filters

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Al 125 jaar staat Auping garant voor kwaliteit en expertise waar met passie en nieuwsgierigheid op een duurzame wijze wordt gewerkt aan het perfecte bed van morgen. Doordat de producten met de hand worden gemaakt, is de kwaliteit van een hoog niveau en bieden ze allemaal goede ondersteuning waardoor jij fris en fruitig wakker wordt.

Matrassen

Of je nu houdt van soepel of stevig, er is altijd wel een passend Auping matras. De matrassen kunnen zowel op bedbodems als op een boxspring worden gebruikt. Daarnaast zijn de Auping matrassen duurzaam. Ze worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen (zoals watergedragen lakken, CFK-vrije schuimen en PEFC-hout) en zijn voor meer dan 50% recyclebaar.

Wist je dat je in je slaap gemiddeld zo’n 30 keer per nacht draait? Daarom begint goed slapen met een goed matras. Auping matrassen zijn er dus in verschillende hardheden en zijn opgebouwd uit meerdere comfortzones die zorgen voor een optimale ondersteuning.

Bedden & Boxsprings

Auping bedden worden door specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen, geniet je altijd van een goede nachtrust. Daar heb je niet alleen ’s nachts voordeel van, maar vooral overdag.

De Auping boxsprings bestaan uit een frame of onderstel en een boxspringbodem met een 80% open spiraalbodem. Daar bovenop een strak matras die zorgt voor de optimale ondersteuning en een topper voor extra zachtheid en comfort.