AVEK

Slapen is een van onze eerste levensbehoeften. Het is geen overbodige luxe om een bed te hebben die past bij jouw slaapwensen. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden: verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen.

Je bent van harte welkom om de boxsprings, bedden, bodems en matrassen te testen in de studio in onze winkel! Onze adviseurs staan klaar om uit te zoeken welk bed of matras het beste bij jou past.

Lees meer

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Waarom zou je voor Avek kiezen?

  • Je eigen bed op maat
  • Hoogwaardige materialen
  • Kwaliteit

Op maat gemaakt

Aangezien Avek alles op maat maakt, is de keuze aan jou. Het design van een bed benadrukt niet alleen de sfeer in de slaapkamer, maar geeft ook persoonlijkheid weer. Voor elke stijl is er een Avek bed. De collectie van Avek biedt verschillende mogelijkheden in design, kleur, stoffen en accessoires. Daarnaast kan je zelf ook vele aspecten bepalen, zoals de hardheden, lengte- en breedtematen en de verstelbaarheid van het bed.

Hoogwaardige materialen

Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve duurzame veringen vormen de basis van ieder Avek-slaapsysteem. Het is een bewuste keuze van Avek om gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige materialen, omdat ze op deze manier comfort en duurzaamheid kunnen garanderen.

Duurzaamheid

Avek is gericht met duurzaamheid bezig. In de beddenfabriek worden bijvoorbeeld geen milieubelastende stoffen gebruikt. Daarnaast ligt de focus vooral op energiebesparing. Ze investeren in energiebesparende technieken. Ze gebruiken bijvoorbeeld groene stroom, verkregen uit Europese windenergie. Bovendien gaan ze bewust en selectief om met grondstoffen.