Linteloo

Wij stellen je graag het designmerk Linteloo voor; hét Nederlandse designmerk dat staat voor luxe en genieten van het goede leven. Duurzaamheid wordt gecombineerd met comfort. De zitmeubelen van Linteloo zijn volledig naar wens samen te stellen. 

Lees meer

19 resultaten

Pagina
per pagina

19 resultaten

Pagina
per pagina

Genieten van het goede leven

Al meer dan 25 jaar maakt Linteloo tijdloze en comfortabele design meubelen. Met passie voor design en interieur heeft oprichter Jan te Lintelo het bedrijf Linteloo opgericht. Het is ontstaan vanuit de kern ‘Enjoying the good life’ ofwel ‘het goede leven’.

Linteloo heeft een interieurcollectie die zowel stijlvol als comfortabel is. De meubelen hebben een tijdloos maar strak ontwerp. Tijdens het maakproces wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. De productie van de meubelen vindt plaats in Nederland of Italië. Alle ontwerpen kunnen naar eigen wens worden aangepast.

Comfortabel en stijlvol, een echte zitbeleving!

Jan te Lintelo werkt samen met topontwerpers als Roderick Vos, Jan des Bouvrie en Henk Vos. De meubelen die ontworpen worden, zijn voorzien van superieur comfort. In elk meubel word je omarmt, het is een echte zitbeleving. Na een lange dag werken kun jij heerlijk wegzakken in jouw design bank! Daarnaast kun je urenlang tafelen met je vrienden of familie op de eetstoelen en eetbanken met een heerlijk zitcomfort.

Maak het eigen, maak het persoonlijk, maak het uniek

Al meer dan drie generaties lang, helpen wij onze klanten met het creëren van een fijn thuisgevoel. Iedereen verdient het om op een fijne plek thuis te komen, ook jij. Want hoe heerlijk is het om na een lange dag thuis te komen op een plek waar jij je helemaal comfortabel en relaxt voelt? Alle ontwerpen van Linteloo kunnen worden aangepast aan ieders smaak en eisen.