Lattenbodems

Een bedbodem is de basis van jouw bed. Het is belangrijk dat je een bodem kiest die aansluit op jouw slaapwensen. De ondersteuning kan worden bepaald door diverse elementen zoals de lattenbodem, spiraalbodem of een ergonomische bodem. Wat bij jou past, verschilt per persoon. Ontdek snel het assortiment bedbodems bij Interieurwereld Van de Belt.

Lees meer

16 resultaten

Pagina
per pagina

16 resultaten

Pagina
per pagina

De lange levensduur van een bedbodem

Het grote voordeel van een bedbodem is dat deze bijna een dubbele levensduur heeft in vergelijking met een matras. Een matras moet je ongeveer om de tien jaar verwisselen, maar bedbodems gaat wel makkelijk 20 jaar mee.

Verschillende bedbodem soorten

Interieurwereld heeft verschillende soorten bedbodems. Een van de meest voorkomende is de lattenbodem en daarnaast de spiraalbodem. Niet helemaal weg van een ‘normaal’ bed, maar eerder van een boxspring? Dat is ook niet zo gek. Dit bedframe wordt de laatste tijd ook steeds meer gekocht. In de boxspring zit dus ook nog weer extra vering, wat extra comfort met zich meebrengt.

Lattenbodem

De lattenbodem komt het meeste voor. Het bestaat uit een houten frame met latten. Hoe meer latten, hoe beter het draagvermogen is en het geeft extra comfort. De opwaartse druk geven de gebogen latten extra ondersteuning.