Hoeslakens

Je matras, boxspring of topmatras maak je op met een molton en daarover een hoeslaken. Je ligt gemiddeld 8 uur per dag op je bed, dus is een fijn en kwalitatief hoeslaken van belang. Hoeslakens zijn er in diverse kleuren en meterialen; zo kun je kiezen wat je zelf het fijnst vindt liggen. We hebben hoeslakens voor alle type matrassen.

Kies een hoeslaken in een kleur die matcht bij jouw bed, dekbedovertrek of kussenslopen.

Lees meer

26 resultaten

Pagina
per pagina

26 resultaten

Pagina
per pagina

HOE KIES JE EEN GESCHIKT LAKEN UIT?
Kijk eerst goed naar de maat die je nodig hebt; denk hierbij niet alleen aan de lengte en breedte van je matras, maar ook aan de hoogte. Een juiste maat hoeslaken is erg belangrijk voor de bescherming van je matras en voor het gebruiksgemak bij het opmaken. De maximale hoogte van het hoeslaken staat aangegeven bij de artikelspecificaties.
Kies daarna welk materiaal hoeslaken je wilt, bijvoorveeld; Jersey, Flanel, Katoen(satijn/perkal) of een ander materiaal. Tot slot kies je een kleur die je mooi vindt. Match je hoeslaken met je dekbedovertrek en kussenslopen om eenheid te creëren in je slaapkamer, of kies een contrastkleur om de overtrek er meer uit te laten springen.