Complete Vlakke Boxsprings

Ben je op zoek naar extra comfort en kwaliteit? Dan is een boxspring wat bij jou past! Interieurwereld Van de Belt beschikt over een ruime collectie aan boxsprings van verschillende merken zoals Ergosleep, Auping, Pullman en nog veel meer. Kies je voor een verstelbaar bed of toch liever een boxspring met een zacht topdekmatras? Voor al jouw wensen hebben wij een passende boxspring. Weet je niet zeker welk bed bij jou past? Doe een gratis slaaptest.

Lees meer

47 resultaten

Pagina
per pagina

47 resultaten

Pagina
per pagina

Boxspring in verschillende afmetingen

Boxsprings zijn in vele verschillende afmetingen beschikbaar. Van een kleine twijfelaar/eenpersoonsboxspring (140×200 cm), perfect passend in een kleine kamer of een studentenkamer, tot een kingsize bed (200×200 cm). Hiertussen zijn nog de maten van 160 en 180 cm te vinden. Een 160×200 cm bed is fijn als je een grotere kamer hebt en behoefte hebt aan wat meer ruimte. Tot slot de tweepersoons boxspring van 180 bij 200 cm. Dit wordt ook wel de standaard afmeting genoemd. Deze afmeting past vooral goed bij je als je erg gesteld bent op je eigen ruimte.

Divers assortiment

Het assortiment boxsprings bij Interieurwereld is heel divers. Dit komt door de verschillende merken, zoals MorganaPullmanAuping en Avek. Deze merken hebben af en toe ook korting, dus check even onze actiepagina, want die korting wil je niet mislopen!

De boxsprings die je in onze winkel ziet staan, zijn in vele verschillende variaties mogelijk. Ga dus niet gelijk op het uiterlijk van de boxspring af, want daar valt dus genoeg aan te passen. Onder andere heb je vaak keuze uit verschillende poten en uiteraard uit diverse stoffen in verschillende kleuren. Of keuze uit een andere achterwand maakt het dat het een totaal andere boxspring lijkt.

Spreekt een boxspring jou erg aan? Maar wil je genieten van nog wat extra luxe? Bekijk dan ons assortiment van de elektrisch verstelbare boxsprings.

Boxspring combineren met…

Een boxspring bestaat eigenlijk uit drie lagen. Eerst de bedbodem, gevolgd door een matras met eventueel een bijpassende topper. Om het hele plaatje compleet te maken, bekijk dan ook het aanbod van hoofdkussensdekbedden of beddengoed.

Gratis slaaptest en advies

Het zoeken naar de boxspring die bij jou past, kan soms nog best lastig zijn. Het is meestal een aankoop waar je goed over na moet denken, want je wilt er toch het liefst jaren van kunnen genieten. Bij Interieurwereld staat het geven van de beste nachtrust voorop. Daarom bieden wij een gratis slaaptest aan. Uit deze slaaptest wordt duidelijk wat jouw slaap-DNA is en aan de hand hiervan kunnen onze experts tezamen met jou op zoek gaan naar de boxspring die het beste bij jou past. Benieuwd geworden naar deze gratis slaaptest?