Verstelbare Boxsprings

Heb je extra ondersteuning nodig of liever relaxed een boek lezen in bed? Met een verstelbare boxspring is het allemaal mogelijk. Met deze boxspring bepaal jij zelf in welke houding je ligt. Combineer de verstelbare boxspring met een goed matras en stel zelf jouw ideale bed samen! Ontdek ons volledige assortiment met topmerken zoals Auping en Ergosleep.

Lees meer

Afmetingen elektrische boxspring

Met je hoofd en je benen omhoog in bed, genieten van een boek of goede film. Dat noem je toch echt een ultiem geluksmomentje. De meeste boxsprings zijn beide kanten onafhankelijk van elkaar te verstellen, want bij ieder lichaam past een andere lighouding. De verstelbare boxsprings van Auping zijn tot 140x200 cm over het volledige oppervlak te verstellen. Bij de andere merken (zoals Pullman, Avek, Ergosleep, Morgana en Tempur) zijn dus beide kanten apart van elkaar te verstellen. Dit zijn merken met jarenlange ervaring met als doel om de klant een gezonde nachtrust te geven. Deze merken leveren hoge kwaliteit en design verstelbare boxsprings. Dat is ook de reden waarom wij met hen samenwerken.

De verstelbare boxsprings zijn verkrijgbaar in de standaard afmetingen: 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm en zelfs een kingsize bed van 200×200 cm.

Verstelbare boxspring combineren met…

Een boxspring valt met veel artikelen te combineren om het plaatje compleet te maken. Zoals een bijpassend nachtkastje of wil je ook wat meer sfeer in je slaapkamer? Dan valt de boxspring goed te combineren met verschillende sfeervolle en kleurrijke kussens. Maar wat natuurlijk niet mag ontbreken aan een elektrisch verstelbare boxspring, is de heerlijke comfortabele zachte topper die het helemaal af maakt.

Deskundig advies

Vind je het lastig om te bepalen welke elektrische boxspring of matras het beste bij jou past? Maak je geen zorgen, tezamen met onze adviseurs kom jij tot de juiste keuze. Zij zullen je gericht helpen en komen met deskundig advies. De elektrische boxspring is samen te stellen naar eigen keuze, zoals wat voor soort stof en kleur of wat voor soort poten je wilt. Pas de boxspring zo aan dat het past bij jouw stijl.

Benieuwd naar ons gehele assortiment van slapen?

Bekijk hier meer: