Vlakke Boxsprings

De vlakke boxsprings van Interieurwereld Van de Belt zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Kies jij voor prinsheerlijk slapen op een vlakke boxspring van Auping of past de Ergosleep beter bij jou? Kom bij ons langs voor een passend advies of ontdek onze collectie online!

Lees meer

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Boxspring in verschillende afmetingen

Boxsprings zijn in vele verschillende afmetingen beschikbaar. Van een kleine twijfelaar/eenpersoonsboxspring (140×200 cm), perfect passend in een kleine kamer of een studentenkamer, tot een kingsize bed (200×200 cm). Hiertussen zijn nog de maten van 160 en 180 cm te vinden. Een 160×200 cm bed is fijn als je een grotere kamer hebt en behoefte hebt aan wat meer ruimte. Tot slot de tweepersoons boxspring van 180 bij 200 cm. Dit wordt ook wel de standaard afmeting genoemd. Deze afmeting past vooral goed bij je als je erg gesteld bent op je eigen ruimte.

Divers assortiment

Het assortiment boxsprings bij Interieurwereld is heel divers. Dit komt door de verschillende merken, zoals Morgana, Pullman, Auping en Avek. Deze merken hebben af en toe ook korting, dus check even onze actiepagina, want die korting wil je niet mislopen!

De boxsprings die je in onze winkel ziet staan, zijn in vele verschillende variaties mogelijk. Ga dus niet gelijk op het uiterlijk van de boxspring af, want daar valt dus genoeg aan te passen. Onder andere heb je vaak keuze uit verschillende poten en uiteraard uit diverse stoffen in verschillende kleuren. Of keuze uit een andere achterwand maakt het dat het een totaal andere boxspring lijkt.

Spreekt een boxspring jou erg aan? Maar wil je genieten van nog wat extra luxe? Bekijk dan ons assortiment van de elektrisch verstelbare boxsprings.

Benieuwd naar ons gehele assortiment van slapen?

Bekijk hier meer: