Ergosleep

Boxspring BS4 Base

Vanaf 2.375,00
Levertijd:Levertijd op aanvraag
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Kies jij voor de boxsprings van Ergosleep®, dan heb jij voortaan elke nacht het gevoel in een 5-sterrenhotel te slapen. Ergosleep® is er namelijk als eerste in geslaagd om de unieke voordelen van het SLAAP-DNA® in te bouwen in dit type bedbodems. De BS4 is ons topmodel en wordt volledig ingesteld op basis van jouw SLAAP-DNA®, door middel van 4 aanpasbare hoogteposities. Dit kan je op elk moment thuis zelf aanpassen, zodat jouw bed naadloos aansluit bij jouw slaapprofiel.

Ergosleep Base - uitvoering

Ergosleep heeft verschillende varianten boxen, lattenbodems en matrassen. De Base boxen bestaan uit de Original box met een framewerk onder de box geplaatst. Niet alleen versterkt het stalen frame de box, het maakt de box ook zo'n 5 centimeter hoger. Bij de Base-uitvoering komen de poten ook niet op de hoek, zoals bij de Original, maar meer terugliggend en naar binnen. Wilt u een verstelbare boxspring en uw parter een vlakke uitvoering (of andersom)? Dan is de Base voor de vlakke box ook de beste keuze; hierdoor worden de afzondelijke boxen namelijk dezelfde hoogte.

Meer informatie
SKU106774
Breedte80
Lengte200/210/220
CategorieBoxsprings
MerkErgosleep
KleurBlauw
MateriaalStof
LevertijdLevertijd op aanvraag

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Wanneer je nieuwe meubelen hebt aangeschaft, is het erg belangrijk om het materiaal in goede conditie te houden. Je wilt natuurlijk dat je nieuwe meubelen zo lang mogelijk mooi blijven. Het onderhouden van een meubel is vrij eenvoudig, maar mag zeker niet vergeten worden. Ben jij benieuwd hoe je jouw meubelen moet onderhouden? Wij geven je graag een aantal tips! Lees hier hoe je meubelen van hout, textiel en leder het beste kunt onderhouden, verzorgen en reinigen met de juiste onderhoudsmiddelen