Hoofdkussens

Een goed kussen is essentieel voor een goede nachtrust. Daarom heeft Interieurwereld Van de Belt een ruime keuze aan hoofdkussens. Naast hoofdkussens vind je bij Interieurwereld alle slaapkamerartikelen onder één dak. Onze speciaal opgeleide specialisten staan voor je klaar om het beste slaapadvies te geven.

Lees meer

36 resultaten

Pagina
per pagina

36 resultaten

Pagina
per pagina

Goed slapen begint bij Interieurwereld

Bij Interieurwereld onderscheiden we ons in het grote aanbod aan slaapkamer meubelen van de beste slaapmerken. Met een showroom van meer dan 1.000m2 kun je bij ons terecht voor de gehele inrichting van je slaapkamer. In ons assortiment vind je onder andere design bedden, luxe boxsprings en kledingkasten die geheel op maat samengesteld kunnen worden. Goed slapen begint bij Interieurwereld.

Verschillende soorten hoofdkussens

Bij iedere slaaphouding past een ander soort hoofdkussen. Aan de hand van het type slaper dat jij bent, kom je erachter wat voor soort slaapkussen het beste bij jou past.

Ben jij iemand die veel op je buik slaapt? Bij een buikslaper passen vooral dunne zachte kussens, zodat de nek niet belast raakt. Een dun kussen zorgt er ook voor dat je je ademhaling het minst belemmert.

Diegene die op de rug slapen, kunnen beter een hoofdkussen aanschaffen die wat hoger is (in de nek). Op deze manier krijgt de nek ook voldoende ondersteuning. Een stevige kussen voor de rugslaper is een goede optie.

Tot slot passen dikke en hoge slaapkussens het beste bij diegene die op de zij slapen. Zijslapers hebben een dikker kussen nodig, omdat ze op hun schouder slapen. Het is hierbij belangrijk ze met de schouder niet op het kussen slapen, maar dat de schouder net onder het kussen zit.

Hoofdkussen combineren met...

Het plaatje is niet compleet zonder dekbed en mooi beddengoed. Bekijk onze collectie van beddengoed, wie weet zit er iets tussen dat past bij jou slaapkamerstijl. Of wil je jouw bed helemaal comfortabel en sfeervol maken? Dan passen kleurrijke kussens er zeker bij. 

Reinigen van kussens

Het is belangrijk om te zorgen voor goede hygiëne door de hoofdkussens regelmatig te wassen. Als je de kussens vaker reinigt, zorgt dit voor een langere levensduur. En daarnaast is het natuurlijk fijn om op een fris en schoon kussen te slapen!

Een andere tip is om niet te gaan slapen met nat haar. Als je na het douchen gaat slapen met nat haar, beschadig je het kussen. Er komen namelijk meer bacteriën in je kussen. Als je dus echt een fris en schoon kussen wilt behouden, scheelt het een hoop als je dit dus niet doet.

Hét beste slaapadvies

Interieurwereld beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze deskundige slaapadviseurs Harold, Yvonne en Jeanette staan voor je klaar om het bed van je dromen samen te stellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak

Plan direct een afspraak

Digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest.

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEKErgosleepPullmanen Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke slaapartikelen vind ik bij Interieurwereld?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuw inrichting voor jouw slaapkamer. Zo vind je bij ons bedbodems, bedtextiel, boxsprings, dekbedden, hoofdkussensledikanten, matrassen, topmatrassen, hoofdborden, slaapbanken en kledingkasten.

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Terwijl je liggend op bed ins onze cabine rustig een film kijkt over goed slapen, worden de drukpunten in je lichaam gemeten. Op basis van deze digitale analyse en het gesprek met onze adviseur wordt de ideale combinatie matras en bodem ingesteld. Zo kun je meteen ervaren wat ontspannen en goed liggen betekent.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.

Werkt Interieurwereld alleen op afspraak?

Nee, onze adviseurs staan tijdens onze openingstijden voor je klaar. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je hebben of heb je behoefte aan een compleet slaapadvies? Maak dan een afspraak en laat je adviseren door onze deskundige specialisten.