Kasten

Wil jij jouw ruimtes effectief indelen? Dat kan met een handige op maat gemaakte kast. Kasten van merken zoals Nolte, Wieman en Novamobili zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Ontdek al onze kasten op de website of kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer

37 resultaten

Pagina
per pagina

37 resultaten

Pagina
per pagina

Slaapkamerkast bij Interieurwereld

Slaapkamerkasten zijn er in vele verschillende formaten. Aangezien de kast vaak prominent aanwezig door de grootte, moet de kledingkast uitstraling hebben.

Vind je het belangrijk om veel opbergruimte te hebben en heb je daarvoor genoeg ruimte in de slaapkamer? Dan past een grote kledingkast daar zeker. In een grote kast heb je ruimte om je zomer/winterkleren, schoenen en eventueel beddengoed op te bergen. Super handig dus zo’n grote slaapkamerkast!

Het is mogelijk om op de (schuif)deur een spiegel te plaatsen. De kast kan misschien wel groot en neemt veel ruimte in beslag, de spiegel maakt de slaapkamer optisch groter. Daarnaast bespaar je nog een stukje muur waar je wanddecoraties aan kan ophangen.

Kledingkast op maat

Heb je hierboven niet kunnen vinden wat je zocht? Of zoek je iets wat eigenlijk niet bestaat? Een grote kans dat dat het is. Maar wees niet getreurd, tegenwoordig zijn er zoveel variaties mogelijk! Interieurwereld biedt jou de mogelijkheid om een kledingkast op maat te maken.

We hebben kledingkasten met schuifdeuren en draaideuren. Daarnaast zijn de kasten in verschillende materialen verkrijgbaar. Het blijft toch nog steeds het populairst om voor een houtenkast te kiezen. Hout staat vooral sfeervol in de slaapkamer. Maar heb je liever de voorkeur voor een strak en moderne slaapkamer? Dan past een kledingkast met hoogglans daar zeker bij.

Benieuwd naar ons gehele assortiment van slapen?

Bekijk hier meer: