Metalen Ledikanten

Een ledikant is de basis van jouw bed. Kies een frame dat in jouw interieur past, een strak en tijdloos design van Clavo of een simplistisch ontwerp van Auping. Combineer het ledikant met een matras of topper naar wens en jij kunt heerlijk slapen op je ideale bed.

Lees meer

Uitgebreid assortiment ledikanten

Interieurwereld heeft zoals je hierboven gezien hebt een heel breed en divers assortiment van ledikanten bedden. Door deze verscheidenheid, hebben we voor ieder wat wils te bieden. Eén ding is in ieder geval zeker, het ledikant wat je kiest is van hoge kwaliteit.

Wat voor soort stijl spreekt jou aan? Ben je van meer van de strak moderne stijl, dan sluit een ledikanten bed van Auping hierop aan. Heb je toevallig al een design hierboven gezien die je aanspreekt? Kom dan langs in onze winkel en test verschillende matrassen uit. Dan heb je het hele plaatje compleet!

Ledikanten combineren met…

Ledikanten vallen te combineren met vele verschillende items. Want alleen aan een beddenframe heb je natuurlijk niets. Bekijk daarom ook ons assortiment met lattenbodems. Hier heb je ook nog keuze uit een verstelbare lattenbodem. Als je vaak in bed tv kijkt, dan is dat wel een ideale optie!

Sfeervolle slaapkamer

Een tip om je slaapkamer sfeervoller in te richten, is om kleurrijke en sfeervolle kussens op je bed neer te leggen. Of door bijvoorbeeld beddengoed te kiezen met een opvallend printje.

Gratis slaaptest en deskundig advies

Een goede nachtrust gaat zeker gepaard met een matras dat bij jou past. Bij Interieurwereld kun je als je wilt een gratis slaaptest doen. Hier komt uit wat jouw slaap-DNA is. Aan de hand hiervan kunnen onze adviseurs bepalen welk matras bij jou past. Kom dus vooral in onze winkel de matrassen testen. Dat is de enige manier om erachter te komen, welke jij het fijnste vindt liggen. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze om te voorkomen dat je op langere termijn eventueel fysieke klachten zou kunnen krijgen, zoals rug-, nek- of schouderpijn.